Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan vite Hvis starteren er dårlig på motorsykkelen

Starteren stafett i en motorsykkel gjør makt til å flyte fra batteriet til motoren når du starter din motorsykkel. Hvis du har vært sliter med å starte motorsykkelen nylig, kan du diagnostisere problemer med startreleet ved å utføre en enkel test. Du må ha relevant kunnskap om motorsykkelen og dens komponenter for å utføre denne oppgaven. Hvis du ikke føler deg trygg på din evne til å lokalisere ulike komponenter, kjøpe en verkstedshåndbok for din motorsykkel modell. Denne håndboken vil hjelpe deg i å bli mer kjent med komponentene og hvor de befinner seg. Du trenger
30 amp sikring
Kontinuitet tester
2 startkabler ledninger
Fulladet 12 volts batteri
Startlås relé
Vis flere instruksjoner

1

visuelt at 30 amp sikring i din starter stafetten for tegn på skade. Bytt sikring hvis det vises brutt.
2

Koble den svarte jumper wire fra batteriets negative til den grønne eller røde ledningen av starteren relé terminal.
3

Sikre rød jumper wire fra den positive batteriet innlegget til den gule eller røde ledningen terminal på starteren stafetten. Lytt etter en klikkelyd. Denne lyden er kontakten inni starteren stafett. Hvis du ikke hører et klikk, kan starteren være ødelagt.
4

Fjern den røde jumper wire fra starteren stafetten umiddelbart etter å ha gjennomført trinn 3.
5

Koble ledningene på din kontinuitet tester til batteriet terminalen og startmotoren terminal på starteren stafetten. Batteriet terminal er merket med en "B" og startmotoren terminal er merket med en "M." Elektrisiteten skal flyte med kontinuitet gjennom hele kretsen når batteriet er tilkoblet.
6 < p> Se målerviseren på kontinuitet tester for å fastslå om flyten av elektrisitet er kontinuerlig. Hvis du ikke hørte klikke tidligere, og det er ingen kontinuitet når batteriet er tilkoblet, er starteren stafetten i motorsykkelen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111413.html

Previous:
Next:

motorsykler