Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor mye Air Vil du legger i Motorsykkeldekk?

Motorsykkel dekk er som bildekk ved at de kan håndtere en bestemt mengde press. For mye og dekket kan revne, for lite og dekk vil ikke gripe veien skikkelig. Det er ingen universell dekktrykk for sykkeldekk og hvert dekk vil ha sin egen trykkområde. Finne Individuelle Dekkspesifikasjoner

Alltid sjekk manualen for motorsykkel før du setter luft i dekkene og se etter anbefalte dekktrykket. Veiledningen kan oppgi spesifikke dekk må brukes på sykkelen din.

Produsenten av dekket kan også legge inn den anbefalte trykket i dekkene på sin hjemmeside eller kan svare på et dekk spørsmål på sine gratis kundeservice hjelpetelefon .
Eksempler

For touring og cruising sykler som passer Metzeler Alpha ME880 dekk, anbefales press for solo riding er 36 pounds per kvadrattomme og 40 psi for en passasjer.

For sport sykler med Metzeler dekk, kan det anbefalte trykket variere 32-42 psi, avhengig av dekkdimensjon og om en passasjer blir gjennomført eller ikke. Metzeler, men understreker at dekk skal blåses inne trykket begrenser som nevnt av eierne manualen.

Manometre

Mange MC-eiere holde et dekk inflator hendig å fylle opp dekkene når det er nødvendig. Men sørg for å sammenligne målere regelmessig mellom bensinstasjoner eller hjemme inflators, i tilfelle man levere feilbelastning. Dekktrykk skal måles når kald som trykket øker som luft utvider med varme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109078.html

Previous:
Next:

motorsykler