Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en glassfiber Wrap på en motorsykkel

I mange år har MC-entusiaster brukt varmeisolerende glassfiber wraps å øke ytelsen til sine maskiner. Består av en bandasje-lignende stripe av glassfiber, brytes disse hindre varmen som genereres av avgassene fra blødning ut fra eksosrøret er metall utvendig. Dette gjør at avgassene å flyte jevnt til enden av røret, noe som forbedrer kraft og ytelse av motoren. Som en ekstra fordel, opprettholder glassfiber wrap en lavere utetemperatur på eksospotte og overskrifter. Installere wrap er ikke vanskelig, men krever tålmodighet til å fullføre. Du trenger:
Socket sett og pipenøkkel
Grease fjerne renere
Vann
Stålbørste
Håndklær
Sandpapir, 80-grit
Mild vaskemiddel
Heat wrap
Safety wire og tang
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen og la den avkjøles helt. Fjern eksosanlegg fra motorsykkelen. Løsne eksos er bolter langs rammen og motoren med en pipenøkkel første til å forhindre skade eksosrørene. Ta av eksos header rørets flensforbindelsesskruer med en pipenøkkel og trekk header rør ut av motoren. Fjern de resterende festeboltene fra eksos og senk den ned på bakken. Skyv eksosen bort fra motorsykkelen.
2

Forbered eksosen ved å rense den ved hjelp av et fett fjerne renere og varmt vann. Skrubbe av eventuelle korrosjon med en stålbørste og skyll med varmt vann. Tørk eksos helt med håndklær. Ru eksos overflate ved å pusse den med 80-sandpapir. Rengjør eksos igjen med varmt vann og et mildt vaskemiddel. Skyll og tørk med et håndkle.
3

Påfør et lag med svart høy temperatur maling til eksos-systemet, ved hjelp av lys, jevne tak. La malingen tørke i 10 minutter og påfør et lag av høy temperatur maling. La andre strøk tørke i 10 minutter.
4

Wrap en lengde på varme wrap rundt slutten av eksos header pipe, starter en tomme under eksos flens. Fullføre en hel wrap og holde den på plass.
5

Fest først wrap til eksos hjelp sikkerhetswire, sette ledningen gjennom wrap. Vri ledningen tett og klipp av det overskytende. Pakk varme wrap rundt eksos en gang, overlappende halvparten av den første wrap, å skjule sikkerhetswire.
6

Trekk varme wrap stram og fortsette å pakke inn eksos, overlappende hver rad wrap til du kommer til lyddemperen. Trekk varme wrap stram igjen og klipp vekk overflødig. Fest enden av varme wrap med sikkerhetswire, kronglete ledningen tett for å hindre varmen wrap fra å rakne.
7

Sett eksosanlegget på motorsykkel. Flytt motorsykkel inn i en åpen, godt ventilert sted og starte motoren. Varmen wrap vil kurere så eksosen varmer opp, og skaper en tykk sky av røyk som vil forsvinne når wrap er fullstendig herdet. La motoren gå på tomgang i ti minutter. Stopp motoren etter denne perioden er utløpt og la motorsykkelen avkjøles helt. Gjenta igjen etter at motor og eksos er avkjølt for å fullføre herdeprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106920.html

Previous:
Next:

motorsykler