Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en motorsykkel med en Lien

Et kjøretøy lien representerer penger skyldte til lien holderen før du skaffer gratis og tydelig tittel eierskap. Lien holdere omfatter finansinstitusjoner , kjøretøy forhandlere eller private utlån firmaer . Når du kjøper en motorsykkel med en lien , flere alternativer er tilgjengelige for å overføre eierskapet . Lønner seg et Lien

Midler mottatt fra salg motorsykkel prisen kan nedbetale eksisterende lien når en lien holderen skylder mindre eller salgsprisen tilsvarende. Betale av lien frigjør tittelen fra tidligere økonomiske forpliktelser . Kjøpere bør ringe lien holderen for den offisielle lien beløp og deretter sende en sjekk til at långiver for det angitte beløpet , og dermed unngår muligheten for en svindel .
Tar over Payments

En kjøper kan også kontakte motorsykkel lien holderen og be om å ta over betalinger for den personen som selger motorsykkelen. Spørre om renter , totalt skyldige beløpet og andre avgifter som kan være forbundet med betaling av lien .
Kontakte Lien Holder

Det første en person kjøper en motorsykkel festet til en lien bør gjøre er å spørre selgeren om lien holderen informasjon. Etter å ha mottatt kontaktinformasjon, ringe lien holderen og verifisere beløpet skyldte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109948.html

Previous:
Next:

motorsykler