Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1986 Honda Shadow Spesifikasjoner og informasjon

The Shadow spekter av motorsykler er en serie med V-twin-kryssere lansert i 1983. "V-tvilling" refererer til motorens to sylindere anordnet i et V-formet konfigurasjon. Cruiser betyr foten posisjon er ytterligere fremover, noe som gir en mer avslappet, oppreist eller lutede kjørestil i kontrast til den fremoverlent holdning av rytteren på en racersykkel. Skyggen modellene ble designet for å tilby tilsvarende ytelse, styling og byggekvalitet til high-end moderne kryssere til en rimeligere midlevel prispunkt. Motorer

1986 VT500 utfordret en væskekjølt, 491cc V-twin-motor med tre ventiler per sylinder. Den VT500 var i stand til å generere 47,5 hestekrefter og 42 kilo-meter i dreiemoment. For folk på jakt etter mer kraft, kom Shadow i en 745cc versjon, VT700, sekstrinns og et gedigent 1099 cc versjon, VT1100.
Kosmetikk

Den VT500 og VT700 kom i en svart lakk eller en rød maling ordningen. Den VT1100 ble tilbudt i svart eller i en to-tone svart og sølv variant. Alle modellene kom med variasjoner på den særegne Shadow emblem på drivstofftanken. Hva du fikk var en flott sykkel som selv på nært hold sammenlignet godt med tilsvarende stylet sykler som koster betydelig mer.
Opinion

Etter å ha vært i produksjon siden 1983, Shadows er tilgjengelig for å dekke behovene til de fleste ryttere, fra en 150cc modell ideelt som første sykkel helt opp til den kraftige 1100-versjonen for ryttere på jakt etter en overflod av kraft. Den Total Motorsykkel hjemmeside anbefaler spesielt 1986 VT700, kaller det "en bedre all-around motorsykkel enn noen av de nye mellomstore cruisers." The Total Motorsykkel anmelder spioneringen 1986 VT700 sin lave vedlikeholdskostnader, kreditering dem til en kombinasjon av byggekvalitet , kardandrift og hydraulisk justert ventiler.
Development

Når Honda lanserte Shadow i 1983 ble det rettet holdent på det amerikanske markedet. Hvert år har sett sykkelen utvikle seg, med karakteristiske fargealternativer, mekaniske oppgraderinger og kosmetiske tilpasninger;. Men det har alltid beholdt sin karakteristiske generelle styling
Verdi
p Hvis du 're ønsker å plukke opp en 1986 Shadow secondhand, kan du forvente å betale opp til $ 3000, avhengig av modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107343.html

Previous:
Next:

motorsykler