Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge Custom Motorcycle Seter

Mange motorsykler kommer fra fabrikken med seter som føles svært ubehagelig for de fleste brukere, eller som sitter så høyt på sykkelen at selv noen som ellers ville ha en lang nok inseam å sykle kan ikke selv når bakken. Mange selskaper bygge tilpassede seter for deg, og gjør en fantastisk jobb i prosessen, men disse setene er som regel ganske dyrt. Et alternativ til å kjøpe en tilpasset setet er å tilpasse din egen. Du trenger
eksisterende motorsykkel sete
høy tetthet skum
nebbtang
disk jeksel med både høy og lav grus pads
elektrisk kniv
pneumatiske stiftemaskin
spray lim
støvmaske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setetrekket. Ved hjelp av en nebbtang, trekk alle stiftene som holder den nåværende setetrekk på plass. Etter at alle stifter er fjernet, trekk av dekselet, slik at du kan se hva du jobber med.
2

Shape skummet. Avhengig av setet, din kroppstype, og din kjørestil vil du ønsker å legge skum på noen steder og ta det i andre. Hvis du ønsker å senke setet deretter bruke vinkelsliperen og elektrisk kniv for å fjerne skum fra midten av setet og å begrense den fremre del av setet. Hvis du bare vil ha et mer komfortabelt sete, bruke spray lim for å legge skum i disse områdene gjeldende setet støtter ikke, så forme den med vinkelsliperen.
3

Glatt setet. Når setet er formet, med skum lagt til og fjernet der ønskelig kan man bruke vinkelsliperen med en fin grus pad for å glatte alle kanter og sørge for at det ikke er noen ujevnheter der skum stykker bindingen sammen.
4 < p> Gjenopprett setet. Bruk den originale setetrekk som et mønster, tracing rundt den på det nye setet dekker materialet. Legg en liten margin på alle kanter for å gi deg selv litt mer plass til å arbeide. Starter med fronten, eller nesen av setet, trekk dekselet stramt og stifte det på plass med den pneumatiske stiftemaskin. Når nesen dekker er på plass, strekke resten av dekselet over det nye setet stifting den på plass mens du går. For å unngå rynker, strikk frem og tilbake over setet fra foran til bak. Hvis det er overflødig materiale etter alt er på plass, trimme den tilbake slik at om en 1/4 tommers margin utenfor stifter for å unngå å rive.
5

Juster setet. Du kan finne etter å sette noen miles på det nye setet at ytterligere justeringer er nødvendig. Fortsett som i trinn 1-4 for å omforme og justere setet til den er perfekt for kroppen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107342.html

Previous:
Next:

motorsykler