Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan en Harley Davidson Oljetrykkbryter Works

Harley-Davidsons motorsykler er utstyrt med en oljetrykkbryter og en tilsvarende indikator lys for å gi rytteren med en visuell varsling av et potensielt problem med motorens smøring system. Bryteren selv er enkel i design, men det kan spille en stor rolle i motorsykkelen generelle helse. Oljetrykkbryter Construction

standard Harley-Davidson oljetrykkbryter ligner en forstørret bolt med en større-enn-normal hode, som strekker seg et par ledninger. Innenfor sensorens gjengede akselen er et par elektriske kontakter som danner en normalt lukket elektrisk krets i ro, noe som betyr at kretsen er fullført for å tillate det oljetrykk lys til å lyse. En kontakt er festet på akselen, mens den andre kan bevege seg langs lengden av skaftet. En fjær blir brukt til å holde bevegelige kontakt mot den faste kontakten mens motoren er i ro.
Hvordan Switch anlegg

På en stoppet motoren, olje bytte kontakter holdes godt sammen, som lyser for lavt oljetrykk lys på motorsykkelen sin instrumentpanelet. Når motoren slås på, trykksetter oljepumpe motorolje og tvinger bryterens bevegelige kontakt bort fra den faste kontakt. Dette bryter kretsen, og slår av lavt oljetrykk lys. Bryteren krever meget lite trykk for å holde den bevegelige kontakt i åpen stilling, som vist ved de 10 pounds av trykket generert av motoren på tomgang. Men kontakten vil lukkes og fullføre krets dersom oljetrykket faller under 5 pounds per kvadrattomme.
Feilsøking

Et lavt oljetrykk kan være utløst av flere forhold i motorsykkelens smøring system, men ikke alle av dem er grunn til alarm. Denne første du må sjekke er oljenivået i oljetanken, en utilstrekkelig oljeforsyningen reduserer mengden av olje som sirkulerer i hele motoren. Hvis oljen tilbudet er tilstrekkelig, sjekk at oljen returnerer til tanken fra oljepumpe. Hvis oljen ikke går tilbake til tanken, kan olje-linjer være tett, kan oljen lettelse ventil bli sittende fast eller oljepumpe kan være skadet internt. En oljelekkasje kan være til stede dersom olje er på vei tilbake til oljetanken, og reduserer trykket som oljen blør av gjennom lekkasjen. Hvis alle betingelsene vises normalt, kan oljetrykkbryter seg selv være feil.
Oljetrykkbryter Replacement

Forutsatt en full forsyning av olje, olje pumpe arbeider riktig og olje går tilbake til olje-tanken, kan oljetrykket bryteren bli sittende fast i lukket stilling. Oljetrykkbryteren er på bunnen av oljefilteret montering eller de fremre venstre side av motorhuset, avhengig av modellen. En spesiell stikkontakt er tilgjengelig fra Harley-Davidson for fjerning og erstatning, men et sett av justerbare låsetang kan anvendes i en klemme. Når den gamle bryteren er fjernet, skru den nye bryteren på plass og stram det 96-120 tommers-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111632.html

Previous:
Next:

motorsykler