Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Test en motorsykkel forgasseren Float

Motorsykkel forgassere bruke en float-og-nål ventil forsamlingen til å kontrollere nivået av drivstoff i forgasseren flottørskål. Oppdriften av flottøren skyver opp på nåleventilen lukke av flottørskål brennstoffinnløp når beholderen er full, og hindrer overfylling. Fuel høyde i bollen er avgjørende for å opprettholde riktig air-fuel ratio for motoren. Skade på flottøren kan føre til en feilaktig drivstoff høyde og føre til en dårlig kjører tilstand. Inspisere og teste flyte når forgasseren er fjernet fra motoren og flottørskål fjernet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
bolle med vann
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser festene som holder flottørskål pinnen på plass. Løse bolter kan føre til at float høyde for å være uberegnelig.
2

Kontroller float-to-pinners kontakt. Skade kontakten kan føre til at float høyde for å variere.
3

Sjekk flottøren pin for retthet. En bøyd float pin kan føre til float å binde og ikke reagerer skikkelig drivstoff høydeforskjeller.
4

Fjern flottøren fra forgasseren. Sjekk flottøren for sprekker eller misdannelser. Rist flyte og lytte etter lyder av drivstoff skvulpet rundt inne i float. Eventuelle skader på flottøren er årsaken til erstatning, inkludert drivstoff inne i float.
5

Senk float i rent vann og se etter bobler rømmer fra float. Bobler indikerer lekker float og krever float erstatning.
6

skifte komponenter for å bli skadet eller deformert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111631.html

Previous:
Next:

motorsykler