Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner sentralbanksjefen på en Kawasaki KFX 50

Fjerne guvernør på en Kawasaki KFX 50 kan du gi full gass. Entry-level ATV er designet med en guvernør som begrenser reise av gassen lysbilde inne i forgasseren. Du kan fjerne guvernøren når du eller et familiemedlem outgrows lager ytelse nivå av sykkelen eller når racing i konkurranser. Gasspaken-guvernør ligger på venstre side av forgasseren. Den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker kan fjerne enheten på relativt kort tid. Du trenger
skrutrekker
Metric sekskantnøkkel
Metric skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne og fjern skruen som holder gasspaken- guvernøren til forgasseren cap. Avhengig av året av sykkelen, aksepterer skruen en skrutrekker eller metriske sekskantnøkkel.

Lagre distansering og skruen.
2

Trekk gasspaken på siden av forgasseren hetten for hånd. Skyv den lagrede distansering på den lagrede skruen. Skru på plass igjen på siden av forgasseren og skru det fast med skrutrekker eller sekskantnøkkel.
3

Fest en beregning fastnøkkelen på gassvaieren justering på forgasseren cap. Kabelen ble justert til å jobbe med guvernøren og må justeres for maksimal gassrespons. Roter kabelen adjuster mot klokken to omdreininger med skiftenøkkel.
4

Grip den delen av kabelen rett over forgasseren mellom to fingre og tommelen. Vri gasshåndtaket på styret og merk det punktet hvor du føler spenningen på kabelen. Om nødvendig, juster vaieren igjen før du føler spenningen i det øyeblikket du vrir gasshåndtaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111349.html

Previous:
Next:

motorsykler