Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en forgasser stempelet på en motorsykkel

På motorsykkel forgassere, serverer stempelmekanismen et dobbelt formål. Det huser spjeldhuset, som aktiverer strupeplaten og tvinger gassen i en lukket posisjon gjennom en fjær. Det andre formålet er å styre nålen jet som regulerer strømmen av forstøvet luft inn når gassen boringen. Stempelmekanismen er vanligvis laget av plast eller lettmetall og installeres gjennom toppen av den karbo sin choke tårnet som en enkelt enhet som holder nålen jet, fjær, akselerator kabel og stempelet. Du trenger
Needle-nese tang
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skyv gasspedalen kabelen gjennom stempelet montering og koble kabelen slutt til plast mottaker sporet i stempelet. Kabelen enden vil ha en sirkulær blokk av metall, som en tapp, som vil gli inn i stempelet mottaker-spor.
2

Kontroller at nålen munnstykke som er skrudd inn i sentrum av stemplet, og at Våren er installert over gassvaieren, mellom stempelet og topplokket. Topplokket sikrer stempelet forsamlingen til forgasseren med gassvaieren i sitt senter med en gummi kabel segl.
3

Slip hele stempelmontasjen ned i toppen av forgasseren. Denne sammenstillingen er formet som en halvmåne og kan bare settes inn en vei. Stram de beste cap skruene med en Phillips skrutrekker til toppen av carb er choke tårnet. Test gassen slik at den smetter tilbake til lukket posisjon. Hvis den ikke sprette tilbake, sørg for at kabelen ikke er bøyd deretter fjerne stempelet forsamlingen til å undersøke våren dersom det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110012.html

Previous:
Next:

motorsykler