Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en Airhawk ?

Airhawk er et selskap som produserer sitteplasser for motorsyklister . Motorsyklister har vært kjent for å rapportere nummenhet i sine øvre ben på lange ritt , og Airhawk puter ble opprettet for å lindre smerter forårsaket av ujevn sitteplasser. Historie

Teknologien bak Airhawk sitteplasser begynte som demping for rullestoler . Folk som fortsatt sitter i timevis kan synes det å være ubehagelig, og er utsatt for livstruende huden sår . Robert H. Graebe oppfant ROHO pute , som bruker , ifølge airhawk.net , " smidig sammenhengende luftceller å la pasienten nesten flyte på luft. " At teknologien ble senere utviklet seg til demping for lastebilsjåfører og senere Airhawk pute for motorsyklister .
Hvor å kjøpe en

De som er interessert i å kjøpe en Airhawk pute kan finne dem i sykkel butikker over hele landet samt flere Internett- butikker som therohostore.com , bikercusion.com og cruisercustomizing.com .
Cost

rimeligste Airhawk pute som er på markedet er Airhawk to Cruiser passasjer Seating System, som selges for $ 91,95 . Prisene varierer opp til $ 189,95 . Det er totalt åtte modeller .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107958.html

Previous:
Next:

motorsykler