Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Repaint en Rebel

Honda begynte å lage den Rebel motorsykkel i 1986, både i 250 cc og 450 cc modellene. Selv ikke den mest kraftfulle sykkelen på veien, det har vært rundt lenge nok til å være fast inventar. Males en Rebel hovedsak innebærer å male gasstanken og fendere, når gaffelen er generelt krom (noen er tilgjengelige med svarte gafler, men), så disse elementene må fjernes før maling og forberedt på riktig måte. Du trenger:
Paint messe
Cleaner (oljekorrigert-basert)
rene kluter
Latex hansker
Filler
Sandpapir
Epoxy primer
HPLV sprøyta
Puste maske
Vernebriller
Color frakk
Klarlakk
Poleringsmaskin
Pad for polering
Polering sammensatte
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
1

Sett opp en maling messe i et skur eller deler av garasjen, vil du oppnå bedre resultater enn å male utendørs. Henge ark av plast fra gulv til tak i maling messe området og sette opp god belysning. Installere en vifte i vinduet før du bruker tape for å forsegle plast ark på utsiden av viften.
2

Sjekk gasstanken for eventuelle lekkasjer og press test det før du begynner å kle av den gamle malingen. Rengjør tanken og fendere med en støvsuger som ikke er oljebasert. Maskere filler hullet og filler cap tråder med duct tape.
3

Bruk gummihansker for å sikre ingen olje fra fingrene ender opp på flatene. Undersøke tanken og fendere for chips og groper. Bland opp filler og spredningen i noen områder som trenger dem før sliping med grovt 80-sandpapir. Tørk og kontroller glatthet. Fyll igjen der det trengs, deretter sand igjen, denne gangen med 120-korning, deretter 400-korning, etterfulgt av 600-korning til du har en glatt overflate, så ren.
4

Spray tanken og fendere med et lag med epoxy primer (bokser med primer fra auto deler butikker vil fungere godt for dette). La tørke, deretter sand ned med 600-sandpapir, rengjør og påfør et lag. Sand gang til etter at primeren har tørket, og gjenta med en tredje og fjerde strøk og avslutt med et lag med epoxy sealer, da dette vil hindre løsemiddel kommer gjennom og ødelegger klarlakk. La tørke.
Maleri
5

Hook opp HPLV maling sprayer en kompressor. Sett på en pustemaske og vernebriller. Hell maling - bruk en solid farge katalysert akryl emalje - og spray på et tynt lag. La tørke, og deretter legge til en annen pels, så en annen, i henhold til maling produsentens instruksjoner.
6

Rengjør maling sprayer, deretter fylle med klarlakk. Spray på ett strøk, la tørke, så våt sand med 600-sandpapir til en jevn røre. Legge til grafikk på dette punktet. Påfør et strøk av klarlakk og våt-sand igjen. Påfør flere lag med klarlakk, puss med sandpapir glatt mellom hver enkelt. Sand med stadig fine sandkorn etter siste strøk, etterbehandling med 2000-sandpapir.
7

Fest poleringsrondell til poleringsmaskin og sette litt poleringsmiddel på malte flater. Polere til høyglans, deretter skifte delene på Honda Rebel motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111516.html

Previous:
Next:

motorsykler