Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1997 Honda CR125 Spesifikasjoner

En av Hondas minste motocross motorsykler, gikk inn i CR125R 1997 med nye funksjoner som setter det i forkant av tidligere versjoner. Hondas motocross sykkel modell tall matche opp omtrent til størrelsen på motoren, med CR125R har en 125 cc motor. Den CR125R kom i Hondas røde og hvite racing farger. Motor

1997 Honda CR125R sin 125 cc motor var en ensylindret motor som drives med to slag med Honda strøminntak (HPP) og brukt en flytende kjølesystem. En to-takts motor bruker en nedadgående slag og en oppadgående hjerneslag for å skyte en gang --- den nedadgående slag trakk i drivstoff og luft blanding fra veivhuset og den oppadgående strøk av motoren komprimert drivstoff og luft blanding og klargjort det for tenningen. Den boring og slag var 2,12 inches ved 2.14 inches, og motoren hadde et kompresjonsforhold på 8.8:1. Sykkelen hadde også en 1,42 tommers flatskjerm-side siv ventil i veivhuset for drivstoffsystemet og forgasser. Den siv ventil kontrollerte frigivelse av et trykksatt drivstoff og luftblanding inn i veivhuset og til slutt til forbrenningskammeret. Den CR125R tenningen system brukt en solid-state digital tenner og en elektrisk forhånd. Du kan starte motorsykkelen med en kickstarter.
Transmission og Gears

Honda CR125R er close-ratio girkasse brukt en nr. 520 kjede på en tannhjulsdrevne primære stasjonen og hadde fem hastigheter. Overføringen var også en 12T/49T versjon. Sykkelen hadde en hydraulisk, våt clutch med flere plater. En våt clutch er en type clutch som tillater olje fra transmisjonen til å komme til mellom platene, og får dem til å bli klebrige og fuktige. Ryttere måtte holde nede clutch å la oljen renne av platene før du bruker sykkelen for å holde overføring fra clunking.
Chassis

chassis av CR125R hadde en setehøyde på 37,4 inches, og sykkelen hadde en bakkeklaring på 13,9 inches. Foran og bak hjulene som brukes single-skivebremser, og forbremsen hadde twin-kalipere. Den totale akselavstand målt 56,8 inches, og sykkelen veide £ 192,9. uten drivstoff. Honda brukt Kabaya suspensjon deler i CR125R. Baksiden suspensjonen var en Pro-Link suspensjon med ett enkelt støt og inkludert en forspenning. Bakhjulsoppheng tilbudt 12,6 inches av reiser og hadde åtte stillinger ved lav hastighet og to svinger i høy hastighet. Den forstillingen brukte en 1,81-tommers invertert gaffel, hadde en reise av 12,2 inches og ga 20-stilling komprimering. Den CR125R drivstoff tank kan holde opp til to liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109143.html

Previous:
Next:

motorsykler