Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Shadow Specs

The Shadow linje av Honda motorsykler har vært i produksjon siden 1983. Siden da Honda har produsert Shadows som varierer i størrelse fra 125 cc til 1800 cc. Skygger blir ansett for å være cruiser stil motorsykkel og er bygget for komfort. Den nåværende linje med Shadow motorsykler er alle 750 cc, men varierer i spesifikasjoner og standard utstyr. Shadow RS Spesifikasjoner

The Honda Shadow RS har en 745 cc, tvilling sylinder, firetakts motor. Den kompresjonsforhold på denne motoren er 9.6 til-1. The Shadow RS er motorens valvetrain er en enkel overliggende kamaksel som styrer tre ventiler per sylinder. Sylinderløpet av denne motoren har en diameter på 3,1 inches og dens slag stempelet er tre inches lang. Standarden overføring av Honda Shadow RS er et bredt-ratio femtrinns manuell som har en kjede endelig stasjon. Motorsykkelens forstillingen er en teleskopisk gaffel, mens bakhjulsopphenget er doble sjokk. Den egenvekt på denne motorsykkelen er 507 pounds. Den egenvekt gjenspeiler vekten av sykkelen med en full tank av gass, alle de nødvendige væsker og alt standardutstyr.
Shadow Phantom

The Shadow Phantom også inneholdt en 745 cc, tvilling sylinder, firetakts motor. Dette motorens kompresjonsforhold er 9.6 til 1 og valvetrain er en enkel overliggende kamaksel. Sylinderløpet av denne motoren har en diameter på 3,1 inches og dens slag stempelet er tre inches lang. Standarden overføring av Shadow Phantom er bred-ratio femtrinns manuell som har en aksling endelig kjøre. Den forstillingen er en patron gaffel, mens bakhjulsopphenget er to sjokk som har en fem-plassering våren-preload justeringsmuligheter. Akselavstanden av denne motorsykkelen er 64,5 inches bredt. Den egenvekt av Shadow Phantom er 549 pounds.
Shadow Aero

Denne sykkelen har også Hondas 750 cc, tvilling sylinder, firetakts motor . Sylinderløpet av denne motoren har en diameter på 3,1 inches og dens slag stempel lengde er tre inches. Induksjon system av denne motor bruker en enkelt konstant-hastighet forgasseren. The Shadow Aero har utladningstid tenning og det er to tennplugger per sylinder. Den valvetrain av denne motoren er en enkel overliggende kamaksel. Standarden overføring er en bred-ratio femtrinns manuell girkasse og har et skaft endelig kjøre. Suspensjonen system av skyggen Aero er identisk til den av Shadow Fantomet. Den egenvekt på denne motorsykkelen er 553 pounds.
Shadow Sprit 750

The Shadow Spirit 750 har identisk motor og interne spesifikasjoner som skyggen Aero. The Shadow Spirit 750 er egentlig det samme sykkel som Shadow Aero, bare det ikke kommer med samme mengde standard utstyr, noe som er årsaken bak sin litt lettere egenvekt av 536 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109507.html

Previous:
Next:

motorsykler