Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en motorsykkel Seat

Motorsykkel seter kan være en konstant kilde til irritasjon for enkelte ryttere, som gjerne trekker sine plasser som skinntrukket treplanker som mister sin komfort etter mindre enn et par miles til en tur. Endre fremover vinkling av setet og utvide puten ved å legge til eller fjerne skum fra setets pute kan lindre ubehag du opplever på motorsykkelen. Selv om jobben kan bli henvist til en profesjonell møbeltapetserer, kan du gjøre jobben selv med skum hentet fra en lokal hobbybutikk og formet med en elektrisk vinkelsliper. Du trenger
unbrakonøkkel
Flathead skrutrekker
Staple avtrekker
Permanent markør selg Electric vinkelsliper
Air kompressor
Høy tetthet skum
Saks
kontaktlim spray selg Electric stiftemaskin
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra motorsykkelen, med stolens låsemekanisme eller ved unbolting det fra rammen med en umbraconøkkel . Vend setet opp ned på en ren arbeidsplass.
2

Lirk stiftene ut av bunnen av setet pan. Bruk en flat skrutrekker eller en stift avtrekker for å frigjøre setetrekket. Trekk dekselet ut av setet og sett det til side.
3

Ta en nærmere kikk på setets skum fra siden. Legg merke til setets tonehøyde - den skrå forover mot fronten av setet. Dette kan forårsake ubehag ved å tvinge deg fremover mot tanken. Sirkle noen overdrevet skrå områder i skum med en permanent markør. Sannsynlig, jo mer nivået setet banen, jo mer komfortabel setet være.
4

Skjær setets skum, ved hjelp av en elektrisk vinkelsliper. Trekk jeksel mot deg med lette, sveipende bevegelser for å gradvis fjerne overflødig skum. Blåse av noen skum støv fra setet, ved hjelp av en luftkompressor.
5

Plasser et ark av high-density skum over fronten av setet. Spore konturene av setet på skum, med en permanent markør. Skjær skum inn i en grov form av fronten av setet, ved hjelp av en saks. Dette stykket vil skape en høyere topp foran på setet for å legge til din komfort.
6

Spray foran på setet og bunnen av kuttet high-density skum med en kontaktlim spray. La limet tack i 1 minutt, deretter legge skum over setet.
7

Shape den nye skum for å samsvare med setet skum under den, ved hjelp av en elektrisk vinkelsliper. Igjen en større mengde av materiale på forsiden av skummet for å lage en avrundet topp som forsvinner 2 - til 3-inches unna fra setets spiss. Blås ut all skum støv, ved hjelp av en luftkompressor.
8

Place setetrekket over setet. Vend setet opp ned.
9

Dra setetrekket tett mot setet pan og stifte det til setet, ved hjelp av en elektrisk stiftemaskin. Omgå setet pan, dra dekselet hardt mot setet og stifting på plass.
10

Sett setet på motorsykkelen, med stolens låsemekanisme eller ved å bolte den på plass med en Allen skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108251.html

Previous:
Next:

motorsykler