Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Clutch Kabel på Buell

Basert på Harley-Davidson kraftige V-twin motorer, er Buell linje av sport motorsykler bygget for å bli ridd hardt. Imidlertid kan motorsykkelens stål clutch kabel strekke eller knipse etter mange lange og raske turer. Skifte en utslitt clutch kabelen er en ganske enkel oppgave, men kan være tidkrevende, siden ledningen er koblet til overføring interne clutch mekanisme. Dette krever at du åpner motorens primære bolig å få tilgang til og fjerne kabelen. Pass på å ta deg tid til å unngå å gjøre feil som potensielt kan skade din motorsykkel. Du trenger
Torx driver satt
Barberblad
10 mm fastnøkkel
Stikknøkkel og stikkontakter
Kabel O-ring
Nylon strips
Show More Instruksjoner
Clutch Cable fjerning
en

Fjern den nedre haken kåpe fra motorsykkelen. Ved hjelp av en Torx driver, fjerne Torx-hode bolter og skiver fra midten og side paneler av haken kåpe. Senk haken kåpen til bakken og trekk den bort fra motorsykkelen.
2

Trekk ut kabelen av kabelen holder under styrekrone. Ved hjelp av en Torx driver, fjerne Torx-hode bolter som fester tie bar til V-formet brakett på undersiden foran på motoren. Fjern båndet bar og clutch kabelen P-klemmen fra V-formet brakett.
3

Følg clutch kabelen fra motoren opp til styret. Ved hjelp av et barberblad, kutt nylon kabel stropp som fester clutch kabelen til spenningsregulator ledningsnett.
4

Skyv gummi clutch kabelen adjuster boot, som ligger på midtpunktet av kabelen, opp og bort fra kabelen adjuster. Løsne kabelen adjuster låsemutteren med en 10 mm fastnøkkel. Vri regulatoren med klokken til den sitter mot enden av kabelen for å løsne kabelen helt.
5

Trekk clutch kabelen ut av clutch abbor, skyve den indre stål kabelen gjennom sporet kutt i abbor . Trekk kabelen slutt fat ut av clutch hendel. Trekk kabelen bort fra den øvre gaffel klemmen og styret.
6

Bruk en pipenøkkel, fjern flens bolt som holder girspaken til motoren primære dekselet. Dra girspaken bort fra motoren. Ta av clutch-inspeksjon dekselet fra den primære cover, med en Torx driver å skru alle tre Torx-hode bolter.
7

Trekk våren av sekskantede justeringsskruen. Ved hjelp av en pipenøkkel, vri justeringsskruen mot høyre for å løsne rampen krok som fester clutch kabelen til clutch mekanisme. Trekk kabelens tønne utløpet ut av clutchmekanismen. Skru den ytre clutch kabelen fra den primære bolig og trekk kabelen bort fra motorsykkelen.
Clutch Cable Installasjon
8

Klargjør den nye kabelen. Skyv gummi clutch kabelen adjuster boot, som ligger på midtpunktet av kabelen, opp og vekk fra kabelen adjuster. Løsne kabelen adjuster låsemutteren med en 10 mm fastnøkkel. Vri regulatoren med klokken til den sitter mot enden av kabelen for å løsne kabelen helt.
9

Ta frem en ny kabel O-ring over den gjengede enden av clutch kabelen. Skru den gjengede enden av clutch kabelen i den primære cover, presser den indre wiren og fat enden til den primære bolig. Sett fatet enden inn i hakket på clutchmekanismen er kabel kobling. Bruk en pipenøkkel til å vri justeringsskruen mot klokken for å stramme rampen kroken over clutch mekanisme. Slip våren inn på justeringsskruen. Reinstallere clutch-inspeksjonsluke, ved hjelp av en Torx driver å sette inn og stram alle tre Torx-hode bolter.
10

Route clutch kabelen opp fra motoren på styret. Sett fatet enden av kabelen inn i clutch hendel er fange og trekke den indre wiren gjennom sporet kutt i armen. Innerwiren gjennom sporet kuttet i clutch-hendelen abbor.
11

Plasser P-klemme over clutch kabelen og fest P-klemme og knytte linjen til V-formet brakett på nederst foran på motoren, ved hjelp av en Torx driver å sette inn og skru til boltene. Slip den øvre delen av koplingen kabelen inn i kabelen holder under styrekrone. Feste kabelen til spenningsregulator ledningsnett med en nylon strips.
12

Trekk clutch hendel på tre ganger for å sette clutchmekanismen sin rampe, deretter slipper clutchen spaken helt. Trekk clutch kabelen bort fra clutch abbor og holde det på plass. Stram clutch kabelen ved å vri kabelen adjuster mot klokken til det er 1/16- til 1/8-tommers av overflødig indre vaieren viser mellom kabelen og clutch-hendelen abbor. Trekk kabel adjuster låsemutteren med en 10 mm fastnøkkel og skyv gummi støvel over adjuster.
13

Skyv den nedre haken kåpen under motorsykkelen. Løft haken kåpen på plass under motoren. Sett inn og stram Torx-hode bolter og skiver inn i sider og front av haken kåpe med en Torx driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107158.html

Previous:
Next:

motorsykler