Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan synkroniserer jeg karbohydrater på en Raptor 600?

Synkronisering de to forgassere på en Raptor 600 sikrer like ytelse nivåer av både Mikuni forgassere når du vrir på gassen. I mange tilfeller, hvis motorsykkelen er vanskelig å starte eller går ujevnt, synkronisering av forgassere løser problemet. Jobben innebærer å fjerne setet kåpen å få tilgang til forgassere, og synkronisering av forgassere med et manometer som gir drivstoff-luft volum målinger. Synkronisere Mikuni forgassere på en Raptor 600 er en relativt enkel prosedyre at den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker kan gjøre med håndverktøy og litt tålmodighet. Du trenger
skrutrekker
Metric sekskantnøkkel
Metric skiftenøkkel
Motorsykkel stativ eller liten kasse
Twin-gauge manometer med Yamaha adaptere
Vis mer Instruksjoner

en

Løsne klemmene på begge luftfiltre med en skrutrekker eller metriske sekskantnøkkel. Trekk silene av hvert forgasseren. Hvis forgassere har et felles luft-boksen, trekk veivhus vent linjene utenfor boksen for hånd og fjerne boksen ved å løsne klemmene på hver forgasser.
2

Identifiser de små skruer eller de korte brystvorter med gummi caps på inntak porter for hver forgasseren ved siden av inntak manifolder på sylindere. Ta ut og lagre skruer eller gummi caps på hver. Når skruene ble fjernet, skru en Yamaha adapter inn i hver port og skru det fast med en beregning skiftenøkkel.
3

Plasser en motorsykkel stativ eller liten kasse på gulvet på venstre side av motorsykkelen nær venstre forgasseren. Fest gummislanger fra en dual-gauge manometer på hver av de adaptere eller brystvorter på forgassere. Plasser manometer på stativet eller kasse med målere vendt opp.
4

Start motorsykkel og la motoren varme opp og tomgang ved normal driftstemperatur. Vanligvis er motoren varmet opp i omtrent 3-4 minutter. Ikke vri på gassen, eller du risikere å tegne kvikksølv ut av manometer og inn i topplokk.
5

Finn de pilot-luft justeringsskruer på venstre side av hver forgasser. Fest skrutrekker på skruen på en av forgassere.
6

Vri skruen én måte, så tilbake, mens du lytter til motorens turtall. Turtallet vil synke, deretter stige og falle igjen. Finne punktet der motoren går på tomgang og raskest. Legg merke til lesing på tilsvarende manometer måleren når inaktiv er på den raskeste hastigheten.
7

Fest skrutrekker på pilot-air justeringsskruen på motsatt carb. Drei skruen uansett til tilsvarende manometer manometeret viser identisk med det motsatte måleren.
8

Kontroller at manometer målinger er nettopp identisk for hver carb. En mindre avvik i drivstoff-luft-innstillingene kan redusere maksimal ytelse av motorsykkelen. Om nødvendig, gjenta synkronisering prosedyre for å oppnå identiske målinger.
9

Slå av motoren. Løsne manometer slangene fra hvert carb. Installere de lagrede skruene inn i innsugningsportene med skrutrekker eller skyve de lagrede caps på brystvortene for hånd.
10

Sett luftfiltrene eller vanlig luft boks på karbohydrater. Koble til veivhus vent linjer til en luft-boksen. Fest setet kåpen på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111381.html

Previous:
Next:

motorsykler