Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å kutte Bafler Out of My Yamaha V-stjerne Rør

Kutte baffles ut av eksosrørene på motorsykkelen er en av de mest vanlige og minst kostbare modifikasjoner som du kan gjøre, spesielt i stedet for å kjøpe ettermarkedet rør. Gjøres for å øke lyden av motorsykkelen mens du sykler, er det viktig å merke seg at uten skikkelig modifikasjoner på luftinntak og forgasser, vil ingen makt gevinster gjøres ved å bore ut og fjerne motorsykkelens baffles. Du trenger
3/8 tommers stasjon socket satt selg Electric drill
Hullsag
Metal sliping bit
Extended-lengde metall borekronen
Vis flere instruksjoner

en

unbolt aksjen eksosrøret fra eksosrøret. Bolten å fjerne slip on lyddemper ligger like under passasjersetet foten pinne, og kan fjernes med pipenøkkel. Når bolten er løs, lokalisere den andre monteringsbolt plassert mellom de lyddempere som sikrer avgassystemet til rammen på motorsykkelen, og fjerne det, også. Trekk lyddempere ut av eksosrøret mot baksiden av sykkelen.
2

Fest lyddempere til et solid underlag og se på innsiden. Selve eksosrøret er omgitt av en flat metallplate som ser ut som en skive. Dette er den delen som vil bli fjernet.
3

Sett metall sliping bit inn i drill og slipe bort sveisen på utsiden av flat metallplate. Vær forsiktig for å unngå oppvarming av metall for mye, så overopphetet metall kan misfarge krom eksospotte boliger.
4

Plasser hullet så litt inn i den elektriske drillen og kutte flat metallplate fra eksos røret. Dette gjøres ved sentrering av hullsag i eksosrøret. Hullet sagen føringstapp bør være i sentrum av røret.
5

fjerne den løsnede metallplaten fra avgassrøret. Bak det, vil du finne metall eller glassfiber emballasje. Trekk ut emballasjen, og deretter sette den utvidede lengde borekronen inn i drill. Det er en annen baffel lenger tilbake langs eksosrøret, men du ønsker ikke å fjerne den helt. Bruk drillen til å skjære hull i den andre baffel rundt sentrum eksosrøret.
6

Sett slip on lyddemper på eksosrøret, utnytte de samme steder for montering. Stram boltene sikkert før du starter motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110733.html

Previous:
Next:

motorsykler