Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke en motorsykkel Ignition Coil

The coilen på en motorsykkel tjener til å trappe opp den relativt lavt batteri spenning til den høye spenningen som trengs for å fyre av en tennplugg. Spoler er vanligvis en lukket, vanntett komponent. Som sådan , de er vanligvis ikke et repareres element. Rutinekontroller på en spole er ikke nødvendig. De bør testes som en del av en feilsøkingen når motorsykkelen blir vanskelig å starte eller går ujevnt . Testing dem en tendens til å være relativt enkel og innebærer bruk av et ohm-meter . Du trenger
Åpen fastnøkkel satt
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motorsykkel tenning .
2 < p> Koble fra tennpluggen ledningene fra spolen for hånd . Koble de to mindre primære ledningene fra spolen med en åpen fastnøkkel .
3

Mål motstanden mellom spolen tilkoblinger for tennpluggene med et ohmmeter . Motstanden skal være 0,5 til 3 ohm. En motstand utenfor dette området indikerer en ødelagt coil.
4

Mål motstanden mellom de to mindre primære ledningeforbindelsene på spolen med et ohmmeter . Motstanden bør være 6000 til 12 500 ohm. Igjen , indikerer en motstand utenfor dette området en ødelagt coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106800.html

Previous:
Next:

motorsykler