Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Push Start en motorsykkel med svakt batteri

En klikke lyd er det siste noen motorsyklist ønsker å høre etter å ha trykket hans motorsykkelens startknappen. Denne lyden er et symptom på en svak eller døende batteri, hindrer at motoren starter fordi den ikke har makt til å snurre den til liv. Lære å presse starte motorsykkelen, bedre kjent som bump starter, kan hjelpe deg å komme tilbake på veien. Praktisere denne viktige ferdigheter i et trygt, bilfritt område før du kan starte din motorsykkel lett, bare i tilfelle du finner deg selv strandet med et dødt batteri. Instruksjoner
en

Slå på motorsykkelens tenningslåsen. Angi kill switch på høyre håndtak til "Run"-stilling. Vri bensinkranen på gasstanken til "On" posisjon.
2

Åpne motorsykkelens choke og dra i clutch hendel. Skifte til andre gir, vedlikeholde grep på clutch hendel.
3

Roll motorsykkelen frem med clutch hendel dro i. Gain så mye fart som du kan klare trygt. Hop på motorsykkelens foten pinnene og la motorsykkelens momentum bære deg frem.
4

Slipp clutch hendel jevnt, slik at motorsykkelens momentum for å starte motoren. Trekk i koblingsspaken så snart motoren starter. Påfør en liten mengde gass for å holde motoren i gang.
5

Kom til en fullstendig stopp og skifte til nøytral. Slipp clutch hendel. La motorsykkelen for å varme opp helt før du lukker choken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107108.html

Previous:
Next:

motorsykler