Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Anbefalt Saddlebags for en 883 Sportster

De fleste motorsykler har lite rom for lagring. Hvis du planlegger å bruke din Harley Davidson 883 Sportster som et alternativ til en bil for pendling eller lange reiser, er noen form for lagringssystem et must. Saddlebags er ofte en av de første tilbehør motorsyklister buy og en av de dyreste. Det er tre hovedtyper av salveskene: hardt, skinn og syntetisk. Hard Saddlebags

Hard saddlebags er vanligvis laget av støpt plast eller glassfiber. Fordelene til harde saddlebags er de gir overlegen beskyttelse for innholdet, og de kan vanligvis være tilpasset den eksakte fargen på 883 Sportster. Den store ulempen til harde salveskene er at de er dyre og ofte koster mer enn $ 1000. Harley Davidson tilbyr matchende farge harde salveskene for de fleste modell år i 883 Sportster. En rekke andre produsenter gjør harde saddlebags som passer den 883 Sportster. Disse inkluderer Tsukayu, Champion, Corbin, Givi og National Cycle. For harde salveskene, anbefaler Andy Cherney i oktober 2004 utgaven av "Motorcycle Cruiser" magasinet National Cycle cruiseliner Saddlebags. Victorino Sianghio Jr sekunder denne anbefaling på MadeMan.com.
Lær Saddlebags

mange valg i skinn saddlebags finnes for 883 Sportster. Harley Davidson tilbyr både "stive" i mykt skinn poser. Leather tilbyr en grad av beskyttelse for innholdet, og er ganske lett å rengjøre. Fordi det er et naturlig materiale, vil det bli påvirket av eksponering for vær. Lær saddlebags kan være dyrt, koster starter på flere hundre dollar. Chelsea Adams av AmericanRider.com anbefaler Leatherworks Touring Saddlebags.
Syntetiske Salvesker

Syntetiske salveskene for 883 Sportster tilby en billigere alternativ til skinn. De fleste av de syntetiske salveskene gi tilstrekkelig beskyttelse til innholdet med fordelen av å være mindre utsatt for skader fra været mens du fremdeles ser ut som skinn. Harley Davidson tilbyr en rekke alternativer i syntetisk kategori for 883 Sportster. Den juni 2000 utgaven av "Motorcycle Cruiser" magasinet anbefaler Tour Master syntetiske saddlebags.
Skjulte kostnader

De fleste saddlebags for 883 Sportster vil kreve kjøp av festebraketter eller støtter å holde salveskene fra å forstyrre bevegelsen av bakhjulet. Større saddlebags kan også nødvendiggjøre kjøpe en sving signal flytting kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108306.html

Previous:
Next:

motorsykler