Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å dekke en Chopper Seat Pan

Din chopper betyr trolig mye for deg. Tross alt, er det sannsynlig en stor kilde til underholdning, samt en funksjonell måte for deg å komme fra sted til sted. På grunn av dette vedlegget, noen chopper eiere velger å fullføre enkle vedlikehold og sideprosjekter på sine helikoptre selv, et eksempel ville være som dekker din chopper sete pan. Selv om dette er en type prosjekt som du kan fullføre selv, du fortsatt trenger å ta deg god tid og arbeide nøyaktig, får foran deg kan ødelegge prosjektet. Du trenger
neopren gummi
Stor saks
Gummi lim
taggete kniv
Mini jeksel
Slipeskive
120-sandpapir
Vis mer Instruksjoner
en

Bruk dimensjonene på chopper sete pan å kutte ut to stykker av neopren gummi som er omtrent en tomme større hele veien rundt.
2

Spray din sete pan med gummi lim. Også, spray undersiden av neopren gummi biter. Vent i ca to minutter.
3

Plasser neopren gummi biter på toppen av setet pan. Limet vil bindingen dem sammen. Pass på at de to delene av neoprengummi berører hverandre i midten for å lage en søm. Hold bitene på plass til limet tørker mer
4

Klipp ut to flere lag av neopren gummi for setet pan;. Gjøre disse lagene en enkelt brikke hver. Ikke glem 1-tommers overheng overtop setet pan.
5

Spray det første laget av neopren og de nye brikkene. Vent noen minutter, og trykk dem sammen. La tørke, og deretter bruker den tredje stykket på samme måte. Vent noen timer for limet tørke grundig.
6

Bruk en taggete kniv til å skjære bort en tomme av overskytende fra alle tre lag med neopren gummi.
7

Form kantene av neopren gummi lag med en mini jeksel, sliping plate og 120-sandpapir. Sliping plate lar deg forme neoprengummi i form av et sete. Kontroller resultatene ofte og fortsette sliping til du har oppnådd selv, flytende kurver for å gjøre opp din nye dekket sete pan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111284.html

Previous:
Next:

motorsykler