Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Unormal Motorsykkel dekkslitasje

Motorsykkel dekk gir den viktige forbindelsen mellom sykkel og veibanen. Dekket kontakt oppdateringen kan være ganske liten, bare et par inches, og trekkraft er lett redusert ved slitasje i slitebanen. Unormal slitasje indikerer et problem med bilen eller kjørestil, og årsaken skal utbedres for å unngå farlige kjøreforhold og hyppige og kostbare dekk endringer. Lavtrykk Wear

Lavt dekktrykk gjør at dekket blir deformert og lage en større kontaktflate enn beregnet. Tung slitasje eller slitemerker på begge sider av dekket i ytre tredjedel av slitebanen og lettere slitasje i midten tredje indikerer vedvarende lavt dekktrykk. Lavt dekktrykk fører til dårlig håndtering i hjørnene, redusert bremseevne og overdreven, ujevn dekkslitasje.
Høy Pressure Wear

Høy dekktrykk deformerer dekket ved slik at det for rund og vanskelig å opprettholde riktig størrelse kontaktflaten. Overinflation fører til midten av dekket for å ta kontakt med veibanen på feil måte, slik at senter tredjedel av slitebanen for å bære mye raskere enn resten. Denne tilstanden reduserer trekkraft og fører til en hard tur og fører til hyppige dekkskifte. Sørg for at alle dekkene er fylt til produsentens anbefalinger.
Overdreven slitasje

Alvorlig slitasje på midten tredjedel av slitebanen patch til tross for riktig dekktrykk kan være forårsaket av feil ridning teknikker. Utføre burn-outs eller "røyke dekkene" kan bære et dekk enormt, fjerne slitebanen gummi fra midten av bakhjulet. Overdrevet harde bremsing kan føre til at dekket glir på veien, forårsaker flate flekker på grunn av den lokaliserte slitasje blir lagt på den. Flate flekker kan påvirke håndtering og dekk balanse, og kan redusere kontaktflaten styrke på grunn av hopping av dekket.
Ensidig Scuffs

Feil forhjulet offset årsaker sykkelen til å helle til den ene side mer enn den andre. Loven av mot styring mot denne styrken fører til at forhjulet å skrubbe på veibanen. Slitemerker og slitasje på den ene siden av dekket slitebanen indikerer en offset problem. Ordne avstandsstykkene i forakselen å justere offset med en magnesium felgen. Juster eikene å flytte dekk felg i forhold til navet for å justere offset på laced (spoked) felger.
Bilder Diagonal Scuffs

Skrapemerker som vises diagonalt over slitebane av bakhjulet indikere en ut-av-oppretting tilstand. Bakakselen forskyvning, styrt av de bakre aksel justerbar, fører til at bakhjulet å stadig bevege seg bort fra midtlinjen av reiser, slik at bakhjulet å skrubbe over veibanen. Slitasjehastighet er sterkt akselerert hvis dekket er ute av stilling, og håndtering blir vanskelig, spesielt i svinger eller på glatt føre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107146.html

Previous:
Next:

motorsykler