Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en CX500

Hondas CX500 motorsykkel er en grei pendler modell. Designet for å være robust, rimelig og pålitelig, har CX-maskiner lenge vært en favoritt av kurerer og indre-city ryttere på grunn av motorsykkelens evne til å tåle misbruk. Selv om sykkelen er berømt for sin legendariske pålitelighet, kan det utvikle problemer som enhver annen maskin. Følge noen grunnleggende feilsøkingstrinn hjelper vanligvis isolere utbredte problemer. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og forsøk å starte motoren. Hvis motoren ikke vil sveiv, sjekk at startmotoren er spinning ved å lytte til den nøye. Hvis ikke, ta ut batteriet og lade det. Re-installere det etter en overnatting kostnad og prøv igjen, lytter til startmotoren. Hvis batteriet er vellykket spinne startmotoren og motoren er spy, kan problemet ha vært en dårlig ladet batteri. Hvis startmotoren spinner sakte, selv med et fullt oppladet batteri, kan det være at børstene i startmotoren er slitt. Startmotoren må byttes.
2

Lytt til den sentrale sveiv av motoren mens du fyrer av tenningen. Hvis kranken ikke er slått, er dette sannsynligvis et problem med starteren clutch eller inaktiv utstyr i girkassen. Disse komponentene er best erstattet av en profesjonell hvis du ikke er kjent med dem.
3

Kontroller forgassere ved å løsne den lille settskruen på undersiden som vil drenere eventuelle drivstoff inne. Hvis det kommer bensin til forgassere, vil det drible fra bunnen når skruen er utgitt. Løsne skruen, tappe drivstoff, deretter erstatte det og prøve å starte motoren før du sjekker igjen. Hvis brennstoff til forgasseren, kan den bli eliminert som kilden til problemet. Hvis ingen drivstoff avløp fra carb, er drivstoff linjen tilstoppet et sted langs linjen. Fjern carb og drivstoff linjer fra tanken. Rengjøre alt grundig og erstatte.
4

Fjern tennpluggene fra toppen av motoren, og koble pluggen til ledelsen. Hold hendene klare og holde tuppen av pluggen til en utsatt stykke metall på sykkelens ramme, vekk fra drivstofftanken. Prøv tenningen igjen --- en liten blå gnist skulle hoppe fra toppen av pluggen. Hvis det ikke er noen gnist, tyder dette på en feil med støpselet, CDI eller master tenningslåsen.
5

Sjekk tuppen av plugger for fuktighet eller overdreven carbonization. Hvis de er våte, da motoren kan bli oversvømmet. Drenere forgassere med tappeskruen og prøv igjen. Hvis de er tungt forkullet, skrape dem rene med en stiv stålbørste og start motoren. Hvis dette ikke fungerer, må du bytte pluggene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111370.html

Previous:
Next:

motorsykler