Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Front Fork Seal på en Honda

Dirt sykler, kryssere, skikker og street sykler trenger alle forskjellige størrelser og typer av sel på sine gafler. Seals holde oljen inne i gaffelen, slik at gaflene fungere ordentlig. Honda gir may forskjellige typer seler for sine motorsykler, uansett hva du skriver kan være ridning. Hvis motorsykkelens gafler ikke fungerer ordentlig, er du i fare for å opprettholde alvorlig skade på sykkelen og, enda viktigere, til deg selv. Prosessen med å endre en forgaffel tetning er den samme for omtrent alle Honda motorsykkel på markedet. Du trenger
Crescent skiftenøkkel
Hammer
bunnpanne
Screw driver
New sel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutter fra forhjulet bruker halvmåne skiftenøkkel. Bruk hammeren til å hamre ut hjulakselen fra gafler og dekk. Du kan ikke ta av hjulet til du har fjernet akselen.
2

Løsne sikre mutteren som fester gaffel til håndtaket bar med halvmåne skiftenøkkel, skyv gaffel ut av huset sitt. Ikke ta sikring mutteren helt ut av kontakten.
3

Plasser gaffel i bunnpannen, bunn-side ned, og la det renne i fem minutter inn i bunnpannen.
4

skru den nøtter og fjerne forseglingen med en skrutrekker, skyv forseglingen av gaffelen. Skyv den nye tetningen på gaffelen og skyv på plass fast.
5

Fyll gaffel med anbefalt olje beløpet, som foreslått i instruksjonsboken. Sett på gaffel og hjul til rammen ved å fullføre trinnene ovenfor i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106713.html

Previous:
Next:

motorsykler