Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for 2003 Screaming Eagle Road kong

The 2003 Screamin 'Eagle Road King er en klassisk Harley-Davison sykkel som har en stil og design som skiller seg ut ved siden av alle andre motorsykler. Utformingen av 2003 Road kong inkluderer et hundreårsjubileum gull maling jobb med skarp svart trimming. Sykkelen har i tillegg burgunder pin-striper, sammen med en bladgull tank emblem. Til slutt, tilsvarer ytelsen på utsiden, som 2003 Screamin 'Eagle definitivt har strøm. Mål

tørrvekt av 2003 Screamin 'Eagle Road kongen på 745 pounds. Den totale lengden er 93,7 inches og høyden på setet er 27 inches. Denne klassiske sykkel har Dunlop Harley Davison serien dekk, med en akselavstand på 63,5 inches.
Engine

2003 Screamin 'Eagle inneholder en luftkjølt Twin Cam 103 og handel ; motor, med en pulverlakkert sølv design med krom deksler. Sykkelen har også Ventiler Pushrod-opererte overliggende ventiler, hydrauliske løftere og to ventiler per sylinder. Det er en 3,87 x 4,37 tommers bar og slag, med en 9:01 komprimering. Motoren produserer 100,0 fot-pounds av dreiemoment ved 3500 RPM (oppløsninger per minutt).
Egenskaper

2003 Road King Features en elektronisk sekvensiell port drivstoff -injeksjon drivstoffsystemet. I tillegg inneholder den sykkelen en høy effektivitet luftfilter med en oval krom billet innsatsen. Baksiden har en ikke-bortkastet single-brann tenning som er kart-kontrollert. Tenningen har en elektronisk breaker-mindre gnist system, med en multippel forhånd kurve matrise. Til slutt, dette inkluderer 2003 Screamin 'Eagle en termostatstyrt oljekjøler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108373.html

Previous:
Next:

motorsykler