Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere Harley Davidson Motor Numbers på en 1966 Sportster

Hvorvidt en Harley-Davidson Sportster er rett utenfor utstillingslokalet gulvet eller en 1966 Classic-modellen, har bilen identifikasjonsnummer er obligatorisk i USA om å kjøpe eller selge sykkelen. Fordi VINs ikke ble også stemplet på rammer til 1970, er det ingen sikker måte å bevise motoren på en eldre Harley er originalt til sykkelen. Men å identifisere en ekte '66 Sporty motoren er ganske grei, da VIN er lett tilgjengelig og inneholder bare åtte eller ni tegn. Den eneste virkelige innsats kan være å gi den en rask tørk med en butikk fille. Instruksjoner
en

Finn VIN på venstre side av motoren. Det er stemplet på tilfellet der sylindrene møtes på bunnen av "V."
2

Kontroller året modellen ble produsert ved å sjekke for å være sikker på de to første tallene er " 66 ".
3

år vil bli etterfulgt av XLH eller XLCH, selve modellen av sykkelen. Hver modell hadde 55ci (883cc) V-Twin "Ironheads", så kalt fordi de topplokk på disse modellene ble støpejern. Andre modeller av æra var laget av aluminium.
4

Sjekk de siste fire-fem tall i serien, som identifiserer produksjon løp. Den første av disse tallene bør være et partall, som sykkelen ble bygget i 1966. I tilfelle av en fem-nummer produksjon kjøre, bør de to første tallene være partall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111719.html

Previous:
Next:

motorsykler