Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer Motorsykkel Mirrors

Kvaliteten og sikkerheten til motorsykkel speil er viktig for at maskinen skal brukes sikkert. Ifølge National Highway Traffic Safety Association (NHTSA), trenger man en motorsykkelens speil være rene, i god stand, og godt festet til sykkelen. Speilene også må være riktig justert før motorsykkelen er ridd for å sikre at rytteren har full og presis visjon i begge speilene. Hvis det er noen problemer med motorsykkelens speil, må de reparasjonene gjøres før sykkelen er operert eller ridd igjen for å holde rytteren trygg. Du trenger
Nøkler
Mirror isolator
Mirror renere
Papir håndkle
Replacement speil
Replacement glass
Mirror isolatorer
Epoxy lim
Spårskruvmejsel

Vis flere instruksjoner
en

Inspiser motorsykkel speil for å sjekke for eventuelle skader og speil sprekker. Ødelagte motorsykkel speil må byttes for å sikre sikker drift av maskinen. Rist hver av speil for å sjekke om de er sikret fast på sykkelen.
2

Bruk en skiftenøkkel for å stramme begge speilene. Hvis motorsykkel speil er løs og vibrerende, vil synligheten av dem bli sterkt redusert og uskarpt. NHTSA nettsted forklarer at speilene er kritiske, fordi de hjelper rytteren under filskifte og generell drift av motorsykkelen.
3

Fjern motorsykkel speil med en skiftenøkkel hvis vibrasjoner fortsetter å være et problem dersom en eller speil må skiftes helt ut på grunn av skade på ramme. Dual Sport Plus hjemmeside anbefaler å installere gummi isolatorer i speilet hullene før du installerer motorsykkel speil. Skift alltid begge speil hvis man er skadet for å opprettholde en balansert linje av visjonen.
4

Finn en glass butikk for å erstatte en ødelagt motorsykkel speil. Få et stykke glass tilpasset kuttet vil tillate det å passe inn i motorsykkelen speil ramme korrekt. Fjern forsiktig den gamle glasset med en flat skrutrekker, og feste det nye glasset på plass ved hjelp av sterk epoxy lim.
5

Rengjør motorsykkelen speil med en flaske spray vinduet renere. Tørk og deretter tørke speil med et papirhåndkle. Sitte på motorsykkelen, og manuelt tilt og justere speilene slik at riktig linje med visjonen oppnås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109254.html

Previous:
Next:

motorsykler