Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en tennplugg på en 2004 Suzuki GSX600F Katana

The 2004 Suzuki GSX600F Katana har to tennplugger, de er plassert på høyre og venstre side av toppen av motoren. Glassfiber kropp liksvøpet på forsiden av Suzuki GSX600F må fjernes fra rammen for å få access til tennpluggene. Glassfiber kroppen er festet til metallrammen på Suzuki med 24 metall bolter befinner seg i øvre og nedre høyre og venstre side av kroppen. Dette er ikke en vanskelig jobb, men det vil være tidkrevende. Du trenger
3/16-inch unbrakonøkkel
Ratchet
Spark plug socket
Spark plug gapper
To nye NGK motorsykkel tennplugger
Vis flere instruksjoner

en

Fjern metall bolter på øvre og nedre deler av Suzukis høyre side glassfiber kropp liksvøpet bruker 3/16-inch unbrakonøkkel. Fjern boltene på bunnen av legemet shroud som forbinder de to sider. Fjern boltene som fester kroppen liksvøpet til rammen som står bak speedometeret. Gjenta for venstre-siden kroppen likkledet.
2

Trekk kroppen liksvøpet av rammen og trekk lyset ledningeforbindelsene utenfor høyre-og venstre-sving lys. Fjern gummi ledningene fra toppen av hver tennplugg. Bruk skralle og socket å fjerne både tennplugger fra motoren.
3

Sett den tynne kanten av gapping verktøyet mellom metall pin og metall arm på tuppen av hver av de nye tennplugger og drei gapper slik at antallet 0,034 ligger i midten av metall-armen. Trekk gapping verktøyet ut. Sett inn de nye tennplugger i hullene på motoren og stram den nye tennplugger med skralle og socket.
4

Bytt gummi ledninger til toppen av hver ny tennplugg. Plasser glassfiber kropp liksvøpet over metallrammen. Koble ledningene til høyre-og venstre-sving lys. Sett i boltene til kroppen liksvøpet som er ved siden av speedometeret først, for å holde kroppen på plass, enn erstatte alle de andre boltene til kroppen liksvøpet og stram dem godt med deg hånd og unbrakonøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107200.html

Previous:
Next:

motorsykler