Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kjedestrammer Installasjon

En motorsykkel kjøring kjeden tåler mye slitasje. Under normale omstendigheter, begynner slitasjen å vise som en liten strekk mellom koblingene som til slutt vil føre til at kjeden å skli ut av tannhjulene. Et sett med kjedestrammere, plassert på begge sider av motorsykkelens bakre svinge, blir brukt på de fleste motorsykler for å holde kjettingen på en konstant tilstand av spenning ettersom den slites. Mens kjedestrammere vanligvis ikke slites ut, kan korrosjon eller skader gjengi dem ubrukelig. Du trenger
Justerbar halvmåne skiftenøkkel
Stikknøkkel
Lift
Kombinasjonsnøkkel
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
kjedestrammer fjerning

1

Park motorsykkelen på sin side stå. Skru den store mutteren fra bakakselen, ved hjelp av en justerbar halvmåne skiftenøkkel. Skru den bakre bremseklosser er bolter med en pipenøkkel, løft bøylen ut av bakhjulet er bremse rotoren.
2

Rekk opp motorsykkelens bakhjul av bakken, ved hjelp av en heis eller motorsykkel sentrum stativ .
3

Løsne kjedet strammere 'justering låsemuttere på begge sider av svingarm med en kombinasjon skiftenøkkel. Snu beltestrammere 'justerbar mot klokken med en kombinasjon fastnøkkel til å løsne kjeden. Skyver du bakhjulet fremover og dra kjedet ut av tannhjulet.
4

Trykk på bakakselen ut av svingarm og bakhjul med en gummihammer, senk rattet til bakken. Trekk kjedestrammere ut av svingarmen, hvis de ikke har falt av.
Kjedestrammer Installasjon
5

Plasser kjedestrammere mot svingarmen. Sett bakakselen gjennom første kjedestrammeren og delvis inn i svingarmen.
6

Loop kjedet over bakhjulet er sprocket, og løft av hjulet på plass. Skyv bakakselen gjennom rattet og ut gjennom motsatt side av svingarmen og de resterende kjedestrammeren.
7

Skru den bakre aksel mutter løst på enden av akselen. Trekk bakhjulet tilbake og bort fra motorsykkelen å stramme kjeden. Jevnt slå begge kjedestrammere 'justerbar klokken med en kombinasjon fastnøkkel til å opprettholde spenningen i kjeden. Sjekk at hakkene kuttet i toppen av kjeden beltestrammere er på linje med de tilsvarende markeringer trykt inn begge sider av swingmarms.
8

Stram justerbar 'låsemuttere mot kjedestrammere med en kombinasjon skiftenøkkel . Stram den bakre aksel mutter helt med justerbar halvmåne skiftenøkkel. Senk motorsykkelen på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110852.html

Previous:
Next:

motorsykler