Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Georgia Motorsykkel Krav til utstyr

I Georgia alle kjøretøyer med en sal for rytteren, og produsert for å reise på ikke mer enn tre hjul i kontakt med bakken, er klassifisert som motordrevet sykluser. Dette inkluderer ikke traktorer eller mopeder med en motor størrelse mindre enn 50cc. Under Georgia lov, må motordrevne sykluser har visse utstyr og rytterne må ha visst verneutstyr, selv om loven er vag med hensyn til hjelmer. Motorsykkel utstyr

Alle motorsykler skal være utstyrt med frontlykter, baklys og blinklys. Frontlykter og baklykter må være på hele tiden at motorsykkelen er på en offentlig vei. Modulerende frontlykter er tillatt. Motorsykler må også være utstyrt med minst én bakspeilet. For å gjennomføre en passasjer i tillegg til føreren, må en motorsykkel være utstyrt med et sete til baksiden av føreren og med fotstøtter for passasjeren. Dette kravet frafalles dersom passasjeren er på reise i en sidevogn eller lukket førerhytte festet til motorsykkelen. Motorsykkelen skal være utstyrt med en vindskjerm, med mindre føreren og eventuelle passasjerer er iført vernebriller. Styre på motorsykkelen kan ikke være høyere enn 15 inches over den del av setet okkupert av føreren. En rygg eller sissy bar kanskje ikke har en skarp spiss på topp.
Fører og passasjer utstyr

Rytteren og eventuell passasjer må ha på sko i tillegg til, eller annet enn, til sokker kjøre eller sitte på en motorsykkel. Operatøren av en motorsykkel må ri på setet sittende vender forover med ett ben på hver side av motorsykkelen. Ryttere og passasjerer kan bære høyttalere montert inne i en hjelm, men bare for å kunne kommunisere.
Den kontroversielle Hjelm Law

Hjelm lover er kontroversielt blant motorsyklist rettigheter grupper, slik som den amerikanske motorsyklist Association. Mens gruppene ofte anbefaler hjelm, tror de motorsyklister bør stå fritt til å ta denne avgjørelsen på egen hånd. Georgia loven sier, "Ingen skal operere eller ri på en motorsykkel med mindre han eller hun har på seg beskyttende hodeplagg som er i samsvar med standarder fastsatt av kommissær for offentlig sikkerhet." Det samme delen av Georgia loven sier videre at kommissær for offentlig sikkerhet vil publisere en liste over alle beskyttende hodeplagg enheter som er godkjent. Men kommisjonær aldri har publisert en slik liste. Som har ført til flere tilfeller der motorsyklister ble ticketed for ikke å slite "godkjent hodeplagg" og en dommer har avvist saken fordi loven er "så vag og ubestemt at en person ikke kunne bestemme hva vedtekt kommandoer eller forbyr". I så fall, ble motorsyklisten seg en baseball cap med en regning og dommeren avgjort at regningen av hetten "gir beskyttelse mot solen, og dette kan sikkert utgjøre en form for" beskyttende hodeplagg '. "


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108054.html

Previous:
Next:

motorsykler