Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan en Dirt Bike Engine Works

Motoren brukes til å drive en dirt sykkel generelt er en maskin som skaper et sett med kontrollerte eksplosjoner, forårsaker forskjellige bevegelige deler å overføre varmeenergi skapt av eksplosjonen til mekanisk energi. Denne mekaniske energien overføres, gjennom et sett av kjeder og tannhjul, til hjulene på motorsykkelen, forårsaker den til å bevege seg. Prosessen er mer komplisert og involverer mange systemer å jobbe sammen på en presis måte å drive sykkelen. De firetaktsmotor Cycle

Motorsykler bruke en fire-takts forbrenningsmotor for strøm. Betegnelsen "slag" viser til bevegelsen av stemplene inne i motorsylinderen. For å fullføre en syklus av motoren, må stempelet går opp og ned to ganger. Hver gang stempelet er på toppen eller bunnen av sylinderen er et slag, men forskjellige ting skje på hvert slag. I den første, eller "inntak" slag, beveger stempelet seg ned og danner et vakuum, trekker i brensel /luft-blanding fra forgasseren. Den andre slag, "kompresjon," setter drivstoff under trykk. På denne tiden, en tennplugg branner, antennes brennstoffet. Denne eksplosjonen skyver stempelet ned for sin tredje, eller "power" slag. Dette er punktet hvor den varmeenergi av eksplosjonen blir overført til mekanisk energi. Den endelige slaget, der de forbrukt gasser av eksplosjonen er utleid, kalles eksos hjerneslag. Når syklusen er ferdig, er stempelet i posisjon til å starte inntaket slag igjen.
Ventiler, kameraer og veiver

To ventiler, innsug og eksos ventiler, bringe i brensel /luft-blanding og tillate utløpsgassen til å forlate sylinderen. Under inntak slag, er innløpsventilen åpnes og utløpsventilen er lukket, og dette skaper vakuumet. Begge ventilene er stengt i komprimering og makt slag. Utløpsventilen åpnes i løpet av eksos-slag mens innløpsventilen er lukket. Ventilene styres av kammene, som er dråpeformede hjul festet til et skaft. En stang på ventilen er presset ned av den irregulære formen på kammen og presset opp av en fjær. Kamakselen er forbundet med en kjede til veivakselen, som er koblet til stemplene. Den opp-og-ned-bevegelse av stemplene snur veivakselen, som i sin tur overfører den mekaniske energien til sykkelens overføring. Hvert slag blir veivakselen 180 grader. En komplett syklus blir veivakselen to ganger. Samtidig, flyttes bevegelse av veivaksel kamaksel, åpne ventilene og starter fire-takts syklusen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106558.html

Previous:
Next:

motorsykler