Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1985 Honda Goldwing begrensede funksjoner

The 1985 Gold Wing Limited Edition, også kjent som GL1200L, er en touring motorsykkel produsert av Honda. På mange måter motorsykkel er lik en annen 1985 Honda modell, Gold Wing Aspencade, eller GL1200A. Den GL1200L er utstyrt med slike funksjoner som en automotive-type elektronisk cruise control, datastyrt innsprøytning, en multi-funksjons reise datamaskin og stilfulle svinger lamper integrert i sykkelens Underkåpen. Chassis

dobbel vugge ramme av motorsykkelen har en 41-millimeter diameter foran forgaffel med støpt aluminium spenne og dual TRAC anti-dive. Bakhjulsopphenget består av luft-assistert bakre støtdempere. 1985 Honda Gold Wing Limited Edition er utstyrt med 16-tommer foran og 15-tommer bak støpt aluminium lettmetallfelger.
Engine

1985 Gold Wing Limited Edition er drevet av en 1182-cc, væskekjølt motor. Den datastyrte drivstoff injeksjon, eller CFI, styrer tenning forhånd og drivstoff og luft blanding av sensing gassen innstillingen og inntak manifold vakuum. Motoren har også en elektrisk bensinpumpe og en høy-output dynamo kommer med en pute-demper drivsystem utformet for å redusere støy.

Andre funksjoner

1985 Gold Wing Limited Edition leveres med en elektronisk cruise kontroll som kan settes i fjerde eller femte gir i alle hastigheter fra 50 km /t til 130 km /t. Sykkelen har også selv avbryter blinklys. Andre funksjoner inkluderer fire-veis Varselblinklysene, en AM /FM-stereoradio med en auto-reverse kassettspiller, en dyp plissert dual-density skum sete med tre-posisjon justeringer, og en stor kapasitet reise bagasjerommet med en vannavstøtende bagasjen bag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108601.html

Previous:
Next:

motorsykler