Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Honda VTX Oil

Som en av de mest vanlige vedlikeholdsoppgaver som kreves av en motorsykkel, endre motorsykkelens olje er noe motorsykkel ryttere bør kunne gjøre selv. Selv om de ulike slanger og ledninger som omgir en Honda VTX-serien motorsykkel kan gjøre jobben synes komplisert, endre motorens oljeforsyning og filter er enkel nok til å fullføre på mindre enn en halv time. Du trenger
Block av tre
17-mm-kontakten
Stikknøkkel
bunnpanne
Butikk håndklær
Momentnøkkel
oljefilter skiftenøkkel
trakt
4 liter 10W40 API SF motorolje
Vis flere instruksjoner
en

titt under motoren for å finne både oljetappepluggene, den ene er plassert under den fremre sylinder, mens den andre er plassert under bakre sylinder og litt av til venstre.
2

Start motoren og la den gå i stedet for tre minutter å varme oljen. Stopp av motoren. Løft motorsykkel i en oppreist posisjon. Plasser en trekloss under støtten, deretter lene motorsykkelen over slik at støtten hviler på trekloss.
3

Fjern pluggen fra under fronten av motoren ved hjelp en 17-mm-kontakt og en pipenøkkel. Catch motorens olje i en bunnpanne. Rengjør pluggen med en klut, og sett pluggen inn i motoren ved hjelp av en momentnøkkel for å stramme den til 29 fot pounds.
4

Fjern pluggen fra under baksiden av motoren ved hjelp en 17-mm-kontakt og en pipenøkkel. Catch motorens olje i en bunnpanne. Rengjør pluggen med en klut, og sett den inn i motoren ved hjelp av en momentnøkkel for å stramme den til 29 fot pounds.
5

Bruk en olje filter skiftenøkkel for å fjerne oljefilteret fra bunnen av motoren.
6

Coat det nye oljefilteret er tetting O-ring med 10W40 API SF motorolje. Skru oljefilteret på plass for hånd til den er montert tett inntil motoren. Bruk en momentnøkkel til å stramme oljefilteret til 20 fot pounds.
7

Fjern oljepåfyllingslokket fra venstre side av motoren. Plasser en trakt inn i motorens olje filler halsen. Hell opp til 3,9 liter 10W40 API SF motor olje i motoren. Skru lokket på igjen til motoren.
8

Fjern trekloss fra under stativ og starte motoren. Kontroller for oljelekkasjer på dreneringsplugger og oljefilter, strammer dem som nødvendig for å stoppe lekkasjen. Stopp motoren og tørk bort eventuelt oljesøl med en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107829.html

Previous:
Next:

motorsykler