Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner et forhjul Road Glide

The Harley-Davidson Road Glide ble introdusert av den "Motor Company" som en toppmodell blant sine touring linje av motorsykler. Dens rammemontert kåpe og V-twin motor tillot det å skjære gjennom vinden i høye hastigheter på motorvei. Legg til at kjølige, tilpasset grafikk og de fleste entusiaster bare gikk ape over massive sykkel. Utføre rutinemessig vedlikehold, men ble snart oppdaget å være litt mer detaljert på veien Glide enn på den gjennomsnittlige Harley ride. Heldigvis skjønt, er fjerning av forhjulet en rett frem oppgave når utført riktig. Du trenger
Motorsykkel lift
Hex skiftenøkkel satt
Stor skrutrekker eller metall stang
SAE socket satt
SAE åpen fastnøkkel sett
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motorsykkelens tenningen. Blokkere sykkelen slik at forhjulet er hevet ut av bakken.
2

Fjern de to boltene som fester venstre disk bremsekalippernes med en stor sekskantnøkkel. Løft bøylen ut av rotoren og la det henge løst ved sin brems linje. Gjenta prosedyren for høyre side disk bremsekalippernes.
3

Sett en stor skrutrekker eller metallstang gjennom hullet i forhjulsakselen på høyre side av sykkelen. Hold stangen stødig, hindrer akselen fra snu. Fjern aksel mutteren på venstre side av rattet med en SAE pipenøkkel.
4

Løsne, men ikke fjern de to slider cap nøtter på høyre side av akselen med en SAE åpent skiftenøkkel.
5

Tapp ut akselen med en gummihammer. Slipp rattet innenfra forgaffelen og fjerne den til en arbeidsbenk eller annet sikkert område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108494.html

Previous:
Next:

motorsykler