Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

En liste over Custom Tanks som passer er Norton Gass

Norton motorsykler britiske motorsykler som fanger den eldre følelsen av andre verdenskrig, en tid man kunne argumentere når motorsykkelen virkelig kom til sin rett. Disse motorsykler kan gjenoppbygges eller tilpasset, og delene kan bli endret eller forandret i grunn. Ett område hvor dette kan være nødvendig, spesielt hvis det ikke er noen erstatning tilgjengelig, er den gass-tank. Men det er mange hensyn som du må huske på når du tilpasser en Norton gass tank. Materiale
p Det er viktig at du velger hvilket materiale det kommer til å være laget av. Rustfritt stål er et alternativ, og det er et tradisjonelt materiale for drivstofftanker. Men du kan også få en tank laget av glassfiber eller heavy-duty plast, som er lettere vekt og mindre sannsynlighet for å forårsake gnister problemer i tilfelle av en punktering.
Dimensjoner

Dimensjonene som du trenger for din gass tank vil variere. Hvis du ønsker en erstatning akkurat som tanken som allerede er til stede da bare fjerne tanken du har og finner en med nøyaktig samme mål. Hvis du ønsker noe annet om du må nøye måle størrelsen på tanken og være sikker på at den vil passe. Å bistå i visualisering prosessen, bør du tegne opp en skisse for hva den egendefinerte tank bør se ut.

Tilkoblinger

Selv om tanken passer i området, og det er laget av et egnet materiale det har fortsatt å være integrert med resten av sykkelen. Dette betyr at gassen linjer og cap alle må være på de riktige stedene til å passe din egendefinerte tank. Sjekk linjene for å være sikker på størrelsen og plasseringen av hvor de kobler seg til tanken og ta dette med i dine egendefinerte målinger.
Fabrication

For talentfulle motorsykkel entusiaster, en gass tank kan gjøres i et hjem butikken. Men for de mer vant til å ri enn å reparere er det en god idé å la en profesjonell, som kan tilby deg en garanti for service, opprette egendefinerte tank for sykkelen din. Hvis mulig ta hele sykkelen til den personen, eller i det minste den eksisterende bensintank, slik at en erstatning kan gjøres og montert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111411.html

Previous:
Next:

motorsykler