Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å gjenoppbygge Motorsykkel karbohydrater for en Katana Suzuki

Suzuki Katana forgassere er nettopp utviklet og maskinerte komponenter. Forgasseren regulerer mengden av luft slipper inn i motoren og leverer presist oppmålte brensel, som forstøves inn i inntaket luftstrømmen. De forgassere er knyttet sammen slik at når innstilt, leverer forgasseren bank nøyaktig de samme drivstoff /luft kostnader til hver sylinder, som gir glatte og lik strøm pulser. Fuel med rusk i det kan tette opp dysene i forgassere, og gamle drivstoff kan legge igjen en lakk som fester seg til alle overflater som det kontakter i forgasseren, som gradvis begrenser drivstofftilførselen. Enten tilstanden krever en gjenoppbygging og rengjøring til rette. Du trenger
mekaniker verktøy
Vernebriller
forgasser
Butikk filler
Rebuild kit for hver forgasser
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern gassvaieren fra forgasseren bank. Slå drivstoff petcock av. Fjern drivstoff linjer fra forgasseren bank. Løsne inntak klemmer med en skrutrekker eller nutdriver og trekk forgassere ut av sine inntak maljer og fri for sykkelen.
2

Fjern bollen boltene fra hver forgasser og kast bolle pakninger. Fjern terpinner fra flåtene og fjerne flyter og flyter nål ventiler. Skru dysene fra jet sine tårn med en flat skrutrekker. Inspiser jet åpninger og passasjer i forgassere for tegn på søppel eller avfall.
3

Spray dysene rikelig med forgasser renere og la dem suge til å oppløse drivstoff lakk. Squirt forgasser renere inn i passasjer og luftveiene i forgassere, inkludert opp på innsiden av jet tårnene. Inspisere disse områdene for tegn til søppel eller lakk. Skyll dem rikelig med forgasser renere å fjerne eventuelt søppel og oppløse lakk. Mekanisk lysbilde og konstant hastighet typen forgassere må også ha sin venturi lysbilder rengjort og inspisert for tung scoring.
4

Fjern float nåleventiler fra flåtene og erstatte dem med nye. Kontroller at holderklemmen er riktig installert på hver pinne ventil for å unngå problemer under montering. Plasser flottøren på plass og veilede nålen ventil opp i fordypningen sin. Installer float pivot pin for hånd. Sjekk flottøren høyde som per anbefalinger fra fabrikken for året Katana.
5

Installer den nye flottørskål pakning i fordypningen sin på bollen. Trykk bollen på plass, er forsiktig med å ikke deformere eller rulle bollen pakningen, og sett bollen bolter. Stram bolle boltene fast med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106655.html

Previous:
Next:

motorsykler