Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Yamaha Roadstar frontlys

Hvis frontlyktene på din Yamaha Roadstar er strålte ut i verdensrommet eller blendende motgående trafikk, må du justere sine mål. Gjør du det er en enkel og grei prosess. Ingen eksterne deler må fjernes, slik som kåpen eller frontruten, og ingen spesielle verktøy er nødvendig. To justeringsskruer kontrollere den horisontale og vertikale mål av frontlyktene. Disse skruer kontrollere og nærlys. Alltid som mål frontlysene litt nedover og til høyre, slik at strålen treffer veien og lyser gateskilt. Du trenger
skrutrekker
maskeringstape
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Park din Yamaha Roadstar overfor en lukket garasje dør eller annen flat , vertikal flate.
2

Mål avstanden fra bakken til den horisontale sentrum av frontlyktene. Plasser en horisontal stripe av maskeringstape på veggen rett foran frontlysene på dette samme høyde.
3

Plasser en vertikal stripe med tape på veggen rett foran den vertikale sentrum av frontlyktene, og skaper en tape målet på veggen for å bruke for satsing dine frontlys bjelker.
4

Mål 25 meter fra veggen. Sett tape på bakken for å markere denne avstanden. Sikkerhetskopier Yamaha Roadstar til hovedlysene er rett over denne tapen merke på bakken. Slå på frontlyktene.
5

Sett en skrutrekker inn i hodet på justeringsskruen til venstre frontlys forsamlingen. Vri justeringsskruen for å heve eller senke frontlys. Vri justeringsskruen på motsatt side av forsamlingen til å slå frontlys til høyre eller venstre. Rett frontlys bjelker slik at høy intensitet delen faller på veggen 2 inches nedenfor og til høyre for midten av båndet målet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108752.html

Previous:
Next:

motorsykler