Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner av 1998 KTM 300

The 1998 300 EXC Enduro er en dirt bike utviklet av KTM, en østerriksk motorsykkel fast. Denne modellen kom på markedet i 1997 og ble nedlagt i 1999. Fra den spede begynnelse på Hans Trunkenpolz sin metallbearbeiding verksted, kan KTM skitt sykler nå ses takle vill off-road terreng eller konkurrerer i enduro racing scenen, slik som Paris til Dakar Rally. Makt

En to-takts forbrenningsmotor driver KTM 300 fremover, noe som betyr at det tar to rotasjoner av stempelet å fullføre den termodynamiske syklusen. Motoren holdes kjølig etter en vannkjølingssystem. Den inneholder en sylinder - vanlig i motorsykkel - med en diameter på 2,8 inches, hvor stempelet opp og ned langs. Dette er kjent som utboringen. Stempelet beveger seg 2,8 inches i begge retninger, kjent som slaget. Motoren har et slagvolum - volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til bunn dødpunkt (BDC) - av 18,1 kubikk inches. Overfører denne kraften til hjulene er en fem-speed kjede overføringssystemet.
Dimensjoner

forhjulet på KTM 300 EXC Enduro er 3,5 inches bred og har en sidevegg høyde på 3,2 inches. Dette passer på en 21-tommers-diameter hjul. Montere en 18-tommers hjul, er baksiden dekk bredere på 5,5 inches og har en høyere sidevegg på 4,4 inches. Sykkelen har en tørrvekt på 240.3 pounds, som er vekten av et kjøretøy når alle dens fluider, slik som olje-og gass, har blitt tømt. Det har plass til maksimalt 2,9 liter drivstoff i tanken sin.

Bremser og fjæring

Absorbing den røffere terreng som denne sykkelen er sikker på å tåle, KTM er utstyrt med 1,7 tommer opp ned sjokk og gaflene i fronten av kjøretøyet. Disse gir mulighet for 11,6 inches av reiser. En White Power fullt justerbar fjæring på baksiden gjør det mulig for 12,6 inches av reiser. To single-skivebremser, plassert i hver ende av den KTM 300, får i oppdrag å bringe sykkelen stoppet opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108753.html

Previous:
Next:

motorsykler