Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en motorsykkel Clutch Pack

Motorsykler bruk våte clutcher som er badet i primær-kjeden tilfellet olje. Clutchen pakke består av en serie av friksjons-og stålplater som er engasjert til hverandre ved press fra den kraftige koplingsfjæren. De friksjonsplatene er splined til clutch kurv og stålplatene er splined til overføring akselen. De friksjonsplatene vil slites ned med bruk og må skiftes for å opprettholde riktig clutch pakke tykkelse og hindre clutchsluring noe strøm. Clutch pakke kits er tilgjengelig fra produsenten og inkludere de friksjonsplatene bare. Du trenger
mekaniker verktøy
Oppsamlingspanne
Vernebriller
Clutch pakke kit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den primære kjeden saken tappeplugg med en umbraconøkkel. Plasser fangbrettet å samle drenering væske. Inspisere tappepluggen magnet for overdreven metall salt som kan indikere et alvorlig problem i den primære saken.
2

Fjern shifter spaken og venstre fot pinne med Allen skiftenøkler. Fjern alle de primære kjeden case bolter med en umbraconøkkel. Trekk den primære dekselet på motoren.
3

Ta på vernebriller. Fjern clutch våren beholde snap-ring med et par innvendig snap-ring tang.
4

Trekk clutch våren og clutch slutten deksel av clutch pack. Skyv clutch pakke ut av clutch braketten. Legg merke til rekkefølgen på clutchplatene til hjelp i montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106804.html

Previous:
Next:

motorsykler