Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Open Primary Clutch i en Harley-Davidson

Open primære drivsystemer er en populær og estetisk tiltalende modifisering tilgjengelig gjennom ettermarkedet for eldre modeller av Harley-Davidson-sykler som er utstyrt med en tørr clutch. Koplingen består av flere lag av stålplater og friksjonsplatene presses i clutch fjærer for å overføre motorkraften i transmisjonen. Bruk av clutchplatene over tid fører til at clutchen å skli og miste makt. Justere clutch utløsermekanismen vil returnere clutch til stand. Du trenger
Wrench satt
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern clutch dekselet for å avsløre clutch utløsermekanismen, hvis det er aktuelt.

2

Løsne låsemutteren på clutch kabel adjuster ermet bruke et par skiftenøkler. Skjule clutch kabel adjuster ermet før clutch kabelen er slakk.
3

Løsne clutch adjuster låsemutteren på clutch trykkplaten ved hjelp av en skiftenøkkel.
4

Hold clutch adjuster låsemutteren i sin løsnet posisjon. Tilbake clutchen justeringsskruen ut med en flat skrutrekker.
5

Stram clutch justeringsskruen inntil den får kontakt med clutch pushrod og du føler motstand på skruen. Tilbake clutchen justeringsskruen ut en åttendedel sving.
6

Hold clutch justeringsskruen i posisjon ved hjelp av en flat skrutrekker og stram clutch adjuster låsemutteren godt med en fastnøkkel.
7

Installer clutch cover, hvis det er aktuelt.
8

Utvide clutch kabel adjuster ermet til det er fri lek tydelig på clutch håndtaket før clutchen begynner å løsne. Mengden av fri lek bør være en kvart tomme i 1968 gjennom tidlig 1978 modeller eller ett-sekstende tomme i slutten av 1978 og senere modeller.
9

Hold clutch kabel adjuster ermet i posisjon og skru til clutch kabel adjuster låsemutteren godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111596.html

Previous:
Next:

motorsykler