Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt Harley

eie en Harley-Davidson motorsykkel er en drøm for mange mennesker. Dessverre, for en stor del av disse menneskene, å eie en Harley er noe mer enn en drøm siden det meste av Harley-Davidson lineup kan koste så mye som en luksusbil. Dette kan gjøre å eie en Harley en ganske kostbar investering som krever en betydelig mengde av disponibel månedlige inntekter og en plettfri kredittvurdering. Heldigvis kan kjøpe en pre-eide motorsykkelen være ganske gunstig for den sparsommelig kjøperen. Et raskt søk i en lokal avisen klassifisert annonser eller nettsteder som Craigslist kan avsløre en skattekiste av brukte Harley-Davidson motorsykler å velge mellom. Men før du gjør ditt endelige valg, er det et par ting å huske på. Instruksjoner
Finne en brukt Harley
en

Forskning de ulike motorsykkel modeller tilbys av Harley-Davidson for å finne ut hvilken som er riktig for deg. Hvis du ikke har en idé om hva du leter etter ennå, kan det være lurt å ta turen til din lokale Harley-forhandler og se deg rundt. Hvis det er mulig, sitte på sykkelen for å gi deg en bedre følelse av størrelse og vekt. Ikke plukk en sykkel som er for stor, eller for liten, for deg. Dette gjelder spesielt hvis dette vil være din første motorsykkel. Når du har et klart mål, vil smi gjennom rubrikkannonser være en lek.
2

gjennomgang de brukte motorsykler som er tilgjengelige i det nærmeste området først, ved hjelp av din lokale avis eller Craigslist. Du kan utvide ditt søk til omkringliggende områder hvis du har mulighet til å transportere motorsykkel, bør du kjøpe det. Liste ned eventuelle avtaler, herunder informasjon som selgerens kontaktinformasjon og prisforlangende.
3

Sammenligne spørre priser med veiledende og handel i verdi, levert av Kelly Blue Book. Husk at disse verdiene er oppført som en veiledning, ofte representerer en brukt Harley-Davidson i utmerket tilstand.
4

Avtal et møte med motorsykkelens eier. Dette vil gi deg en mulighet til å inspisere motorsykkel og vil hjelpe deg å avgjøre om dette er sykkelen for deg. Ikke kjøp en motorsykkel basert bare på et bilde gitt av selger. Mens et bilde kan si mer enn tusen ord, se sykkelen i person er tid og penger vel brukt.
Kontroll av Motorcycle
5

Se etter tegn på skade eller misbruk . Selv åpenbare skader vil stikke ut som en sår tommel, motorsykler tendens til å lide i mindre merkbare måter. Se etter oljelekkasjer rundt motorens sylindre eller små gasslekkasjer fra forgasseren. Inspisere tilstanden til dekkene og drive belte, på jakt etter sprekker eller hussopp, noe som vil føre til problemer nedover veien.
6

Se nøye på rammen. Eventuelle sprekker eller bøyde områder bør umiddelbart diskvalifisere motorsykkel, med mindre du har ferdigheter og nødvendige midler for å reparere rammen.
7

Test suspensjon, spesielt forgaffelen. Begynne med å se på området der gaffel rør møte gaffel glidere. Deretter trykker ned på fronten med bremsen å komprimere gaffelen litt. Slipp bremsen og kjøre fingeren over gaffel røret. Hvis det kommer bort glatt, eller hvis gaffel olje er synlig på røret, har sykkelen en slitt eller skadet olje segl, noe som vil føre til en kostbar reparasjon regningen.
8

Sjekk kilometertelleren. Mens en godt vedlikeholdt Harley kan ri på for hundretusener av miles, de fleste med høy kjørelengde motorsykler ikke kan være verdt din tid, som noen av de mest kostbare vedlikeholdsrutiner er utført rundt 15.000 til 23.000 miles.
9

Test de elektriske komponentene. Snu sykkelen på og sjekk at alle lys fungerer. Kontroller at blinklys arbeide på begge sider og flash jevnt, og at bremsene tennes når én eller begge bremsene brukes. Tute i hornet og kontroller at frontlys fungerer på høy og nærlys.
10

Start motoren. Den elektriske starteren skal slå greit, starter motoren lettere. Lytt etter trøbbel tegn, for eksempel en grov tomgang eller ekstremt høyt klaprer eller banke fra motoren.
11

Sjekk motorsykkelens VIN (Vehicle Identification Number) mot tittelen. Den 17-sifret VIN er plassert på venstre side av rammen og er påført styrekrone, røret som gaffelen dreies på. Hvis tittelen og VIN ikke stemmer overens, la umiddelbart.
Lukke Deal
12

vurdere den generelle tilstanden av motorsykkelen. Ta hensyn til kjørelengde, år og fysiske tilstand av sykkelen når de vurderer prisforlangende.
13

Gjør et rimelig tilbud for motorsykkelen, med mindre du føler at prisforlangende er rettferdig. Igjen, bør tilbudet være realistisk og basert på betingelse av sykkelen. Et godt tilbud vil gi en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Ikke fornærme selgeren med en lowball tilbudet.
14

lukke avtale. Har selger signere tittelen og få en regning for salg, hvis mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106585.html

Previous:
Next:

motorsykler