Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Feilsøking Motorsykkel Batteri Problemer

Motorsykkel batteri problemer oppstår fra ødelagte kabler, en skitten batteri case eller korroderte terminaler og kontakter. Standard (ikke-vedlikeholdsfri) batteriet problemer også oppstå fra lav elektrolytt nivåer og en hindret vent tube. Månedlige kontroller av potensielle batteri problemer vil redusere sannsynligheten for å oppleve en død motorsykkel batteri mens du er på veien. Kabler

Skadede kabler redusere batteriets evne til å overføre strøm til motorsykkelens elektriske system. Inspiser positive (rød) og negative (svart) batteri kabelen er skadet. Bytt om nødvendig. Fjern den negative kabelen først når du kobler fra et batteri. Fest den positive kabelen først når du kobler et batteri.
Sak.

A skitne batteri case utslipp strøm over overflaten. Tørk av batteri sak med en oppløsning av varmt vann og natron. Med en tørr klut.

Terminaler og kontakter

korroderer terminaler og kontakter påvirker batteriets ytelse. Koble fra batteriet og tørk terminaler og kontakter med en oppløsning av varmt vann og natron. Når løsningen slutter skummende, tørk av terminaler og kontakter med en ren klut. Rengjør polene og plugger med en stålbørste eller sandpapir.
Elektrolyttnivåer og Vent Tube

Standard batterier (i motsetning til vedlikeholdsfrie batterier) krever inspeksjon av elektrolytt nivåer og vent tube. Legg destillert vann ved hjelp av et øye dropper til alle celler som er lav. Ikke bruk vann fra springen, da den inneholder mineraler og kjemikalier som kan forurense batteriets blyplatene og forkorte batteriets levetid. Lad opp batteriet før du legger destillert vann for å sikre at de elektrolytter og vann ordentlig sammen. Sjekk ventilen tube for riktig vedlegg. Rett lufte røret fullt for å fjerne eventuelle hindringer.
Batteri Størrelse

gjennomgang motorsykkelen brukerhåndboken for å sikre at du bruker riktig batteri størrelse. Det riktige batteriet gir optimal elektrisk strøm for motorsykkelen. Det sikrer også en riktig passform for å hindre vibrasjoner frakobling og skader. Dersom motorsykkelen batteriets oppbevaring stroppen er for løse eller for stramme, kan du ha feil batteri størrelse eller må skifte remmen.
Månedlig vedlikehold

Månedlig vedlikehold reduserer batteriproblemer. Inspisere batteriets kabler og case for å sikre at de er hele og rene. Fjern korrosjon fra terminaler og kontakter. Sjekk elektrolytt nivå og vent tube hvis motorsykkelen har en standard batteri. Kontroller at du har riktig batteri for motorsykkelen, og at den er godt festet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106586.html

Previous:
Next:

motorsykler