Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene på en 2006 Harley-Davidson FXDL

The 2006 FXDL er en del av Harley-Davidson Dyna Low Rider-serien. Den FXDL ble først utgitt i 1995, lykkes Harley FXR serien, og 2006 FXDL omtalt redesignet hjul og instrument cluster. Det er designet for ryttere som foretrekker komfort og enkel håndtering sammen med den tradisjonelle Harley ser og føler. 2006 Harley-Davidson FXDL hadde en original produsentens veiledende pris på $ 15620. Kjennetegn

FXDL er utstyrt med en lav-slengte custom sete som er 25,8 inches høy. Den FXDL leveres som standard med pull-back styret, som gir et lavt tyngdepunkt og et langt og lavt utseende forbundet med en Harley. Den er tilgjengelig i 10 fargekombinasjoner. Dyna Low Rider har en bakkeklaring på 5,6 inches. Viktige funksjoner inkluderer en 1,77-tommers polert aluminium front gaffel montert på en 30.5-graders vinkel og en rake på 29 grader, midt-montert fot kontroller og motorvei knagger.
Egenskaper

funksjoner lagt til FXDL for modellåret 2006 inkluderer indikatorlamper på styret, en wrap-around bakskjerm, tank montert instrument panel med en omstillbar trippteller, en diagnostisk avlesning, bensinmåler og en ny tank klistremerke. Den kommer også med en eneste flytende brems rotor som gjør at flere av de 10-eikers felger å bli sett. Andre funksjoner inkluderer en krom-forskjøvet "Shorty" dual eksosanlegg, elektronisk start, selv avbryter signallys og en kvarts halogen frontlys.
Resultatutvikling

Den FXDL kjører på en vibrasjonsfri isolert, Twin Cam 88 motoren, som er en 1450-kubikk-centimeter (88-kubikk-tommers), fire-takts motor. Den bruker en elektronisk sekvensiell port bensininnsprøytning (ESPFI) system. 2006 FXDL har en sekstrinns cruise-girkasse og har en toppfart på 109 miles per time. Gassforbruk gjennomsnitt ca 50 miles per gallon på motorveier og 44 mpg på byens veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109901.html

Previous:
Next:

motorsykler