Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan airbrush en motorsykkel

Airbrushing er en vanlig form for å legge detaljerte maling jobber til biler og motorsykler likt. Mens enkel i teorien, lære å airbrush kan ta noen prøver å få rett. Alt du trenger er en liten kompressor, en airbrush pennen, maling og selvfølgelig riktig motorsykkel brikke som du har tenkt å airbrush. Hvis du kommer til å være airbrushing mønstre, derimot, kan det være lurt å klippe en sjablong for å være sikker på at du får en god form. Du trenger
Airbrush stylus
Air kompressor
Paint
Motorcyle stykke
Sealer
Øyevern
Breathing beskyttelse
Vis mer Instruksjoner

en

Fjern de enkelte delene av motorsykkelen som du kommer til airbrush. Når de er fjernet, bør du rengjøre dem grundig og skrape eller sand av noe du ikke vil ha under din airbrush jobb.
2

Ta på deg verneutstyr for øynene og ansiktet. Hekte riktig maling til pennen og koble til luftkompressor. Hvis luften kompressoren ikke er trykksatt allerede, så la det rampe opp trykk før du begynner å male.
3

Paint motorsykkelen stykker. Hvis du bare vil ha en rett opp farge og mal stykket til at fargen er solid. Hvis du har tenkt på lufta børsting et design deretter enten børste design på bitene, eller bruk en sjablong for å sette din designen på plass og male over det.
4

Når du har malt den utformingen du ønsker, la pelsen tørr. Når det er tørt bør du male et lag med fugemasse over airbrush design for å beskytte det mot elementene og å bevare dine motorsykkel stykker. Når det pelsen er tørr, sette bitene tilbake på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107642.html

Previous:
Next:

motorsykler