Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1994 Kawasaki Ninja ZX6 vil ikke starte

The Kawasaki ZX-6 har vært en bærebjelke i Kawasaki linje av motorsykler i noen år. Det bærer fortsatt navnet Ninja, som den hadde på 1980-tallet. 1994 var det siste året av produksjonen av ZX-6 før den mer slagkraftig og konkurransedyktig ZX-6R kom ut i 1995. Med en Digital CDI tenning og en standard drivstoff levering system, diagnostisere en ZX-6 som ikke vil starte er en relativt enkel oppgave. Du trenger
Batterilader
Spark tester
multimeter
Compression tester
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteriet. Selv om sykkel skrur over hele, kan det ikke starte uten nok spenning til energi tenningsmodulen. Hvis spenningen er under ni volt, lade batteriet og ha det laste-testet. ZX-6 vil ikke starte med et lavt batterinivå.
2

Sjekk for drivstoff. Sørg for at sykkelen har drivstoff, og at petcock er på. Sjekk også luften boksen og luft inntak rør. Hvis sykkelen har vært lagret over en lengre periode, kan gnagere lagre rusk på disse stedene og luften boks eller luftinntak rør, slik at sykkelen ikke å starte.
3

Sjekk for gnist. Ved hjelp av en in-line gnist tester, test for gnist på nummer én og nummer fire sylinder. Gnisten for disse to sylindere kommer fra to forskjellige sløyfer. Hvis det ikke er noen gnist, kontroller først statoren. Finn tre gule ledningene på en kontakt på høyre side av sykkelen. Ved hjelp av et multimeter, sjekk motstanden mellom disse "beina" på statoren. Konkrete spesifikasjoner vil være i en manuell eller din Kawasaki forhandler. På samme tid, bruker multimeter og spesifikasjoner i manualen for å sjekke tenningsmodulen. Hvis disse både test innenfor specs, teste begge spolene. Det er sjelden at en spole til å mislykkes. Vanligvis problemet er med en av de ovennevnte komponenter.
4

Sjekk for komprimering. Fjern nummer én tennplugg, og skru i kompresjon tester adapter. Crank motorsykkelen et par ganger, og ta en lesning fra testeren. Avlesningen skal falle mellom 90-110 psi. Fortsette å teste hver sylinder. Variasjonen i kompresjon bør ikke være mer enn 10% i alle fire sylindere. Hvis den gjør det, eller dersom komprimeringen er lav, er det innvendig skade på motoren. Ta kontakt med en butikk for reparasjon alternativer, og riktig diagnose.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109919.html

Previous:
Next:

motorsykler