Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte batteriet på en Vulcan Motorsykkel

Motorsykkel batterier er ganske pålitelige, og hvis behandlet riktig, kan vare i mange år. Men selv de beste batteriene må skiftes ut etter hvert, en prosess som kan være litt utfordrende å en Kawasaki Vulcan eier. Batteriet er plassert under et metall-lokk som inneholder flere av motorsykkelens elektriske forbindelser. Bare noen få verktøy er nødvendig for å frigjøre det gamle batteriet og erstatt den med en ny en, noe som gjør dette til en jobb som du kan takle i løpet av kort tid. Du trenger:
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
TX12-BS eller tilsvarende batteri
Vis flere instruksjoner
en

Skru bolten i henhold til sidene og på baksiden av setet, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Trekk setet mot bakskjermen å skyve tappen foran på setet ut av motorsykkelens ramme. Stille inn setet til side.
2

Koble de elektriske kontaktene på begge ender av batteriet mellom motorsykkelens seteskinnene.
3

Skru boltene fra sentrum av dekselet samtidig ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Løft av dekselet på batteriet.
4

Skru av terminalen bolt fra batteriets negative terminal med en stjerneskrutrekker. Trekk den svarte kabelen av batteriet. Skru av batteriets plusspol bolt med en stjerneskrutrekker og trekk kabelen unna.
5

Løft batteriet ut av batteriet skuffen og erstatte det med et nytt batteri.
6 < p> Koble batterikablene til batteriet, koble den positive kabelen etterfulgt av den negative kabelen. Skru terminalen boltene på plass med en stjerneskrutrekker.
7

Monter motorsykkel ved å gjøre trinnene i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108330.html

Previous:
Next:

motorsykler