Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Paint gasstanken av en Dirtbike

The gasstanken av en off-road motorsykkel - eller Dirtbike - må males oftere enn en gate sykkel er på grunn av riper, skraper og skader som følge av ridning gjennom skogen og på steinete, unimproved sykkelveier. Flygende småstein og steiner, sammen med grener og pinner ta en toll på utsatte overflater av motorsykkelens gasstanken. Dirtbike ryttere ofte tørke ut og ofte falle over på sine sykler mens forhandle ulendt terreng, og legger til tankens skade. Du trenger
Dirtbike gasstanken
skrutrekker
Nøkler
Gass kan
Sandpapir i en rekke maisgrøt
Rotary makt sander
Sand blaster
Metal filler
Bondo
Tack klut
Wire selg Electric spray pistol
Primer
Base coat maling
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
1 < p> en skrutrekker for å løsne klemmen fra bunnen av gassledningen. Trekke linen fra kontakten og drenere all gassen inn i et gass kan. Skru toppklemmen og koble toppen av gassledningen fra undersiden av tanken. Lokalisere og fjerne foran og bak skruer eller bolter som holder gasstanken til rammen. Ta av bensinlokket og tørke tanken helt å fjerne eventuelle gass røyk.
2

Sand tanken ned til bart metall, fjerne alle spor av den gamle malingen. Hånd-sand med 180-korning papir, eller bruke en roterende kraft slipemaskin. Bruk en sand blaster hvis du har tilgang til en. Sjekk tanken for eventuelle dings eller dype riper. Fyll ut de skadede flekker med metall eller glassfiber filler, for eksempel Bondo. Sand de reparerte områdene før de er glatt og jevnt med tanken overflaten. Hold sliping til tanken er helt glatt, uten ujevnheter.
3

Tørk tanken med en ren tack klut for å fjerne alt støv og rester. Heng tank fra ledninger for å få 360 graders tilgang til hele tanken mens maleri. Bruk en elektrisk pistol å påføre første strøk med primer. Spray på et lag med primer, la det tørke og sand tanken glatt med 120 - til 360-korning papir. Gi tanken minst tre eller fire strøk med primer, sliping mellom hvert strøk.
4

Øv deg sprøyta slag på et stykke av skrapmetall og gjøre deg kjent med munnstykke ytelse. Lær riktig avstand og hastighet slag for de beste resultatene. Fyll sprøyten med base coat maling og spray det på tanken, ved hjelp av rask back-og-tilbake bevegelser. Påfør tre til fire strøk med base maling. La hvert strøk tørke og sand glatt med 380-korning papir. Rengjør tanken av støv med tack klut etter sliping.
5

Paint på noe grafikk, tall eller egendefinerte dekorasjoner som flammer, før du bruker den endelige klarlakk. Rengjør sprøyta og dyse grundig. Fyll sprøyten med klarlakk. Spray på klarlakk glatt og jevnt over hele tanken. Påfør 03:57 strøk for å beskytte den underliggende maling, og gi gasstanken en skinnende, skinnende utseende. Bolt tanken bak på rammen og koble gassledningen når tanken er tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111330.html

Previous:
Next:

motorsykler