Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg installerer en bråkmaker Seat på en 2002 Harley Softail?

Tilgjengelig direkte fra Harley-Davidson, lar bråkmaker sete ryttere til enkelt skreddersy sin motorsykkel for å passe deres individuelle stil. Den eneste beboer setet gir en behagelig, men aggressiv, foundation, utlån en tilpasset old-school utseende til noen av Harley-Davidsons Softail-serie maskiner. Installasjonen er aa ganske enkel prosedyre på de fleste Softail-modellene, forutsatt at du kan fjerne aksjen setet på motorsykkelen. Du trenger
Torx drivere
bråkmaker sete kit (HD Part # 53359-02)
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tommelen skruen fra fender brakett i baksetet. Løft kantene av rytterens sete oppover for å avdekke festeboltene på hver side. Fjern boltene med en Torx driver. Løft baksiden av setet opp og trekk den til baksiden av motorsykkelen til tappene på forsiden av setet løsner fra fangsten under bensintanken.
2

Fjern det bakre passasjer grab stropp fra motorsykkelens ramme, med en Torx driver å skru av stroppen er festeboltene.
3

Finn plast rammen dekker mellom setefestet hull og bakre støtfanger støtter på begge sider av motorsykkel . Fjerne plast rammen dekker å avsløre en gjenget montering hull i rammen.
4

Før tappen på forsiden av bråkmaker sete i lås under bensintanken. Senk side av setet på rammen og justere setets monteringsbraketter med rammens gjengede monteringshull. Sett bråkmaker setets festebolter og skiver gjennom setets parentes og i monteringshullene. Trekk til festeboltene med Torx driver.
5

Trekk setet oppover for å sikre at setet er godt festet til motorsykkelen før ridning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107398.html

Previous:
Next:

motorsykler