Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Out styret på Yamaha V-Star 650 Custom

En Yamahas V-Star 650 Custom er en fantastisk motorsykkel i sitt lager form, men ingenting skrikene tilpasset mer enn tillegg av ettermarkedet styret. Handlebar valgene kjøre gamut fra lave, aggressive drag-stil barer til skyhøye ape kleshengere, slik at en V-Star eieren å skreddersy maskinen til hennes personlighet. Selv om endring av styret etter nye barer synes tilsynelatende enkel, det er ganske mye involvert. De fleste nye styret er universelle, noe som betyr at noen endringer må gjøres for å imøtekomme den V-Star switch gear. Dette prosjektet kan være ferdig i løpet av to til tre timer etter de fleste V-stjerne eiere. Du trenger
Phillips skrutrekker
10 mm socket
Stikknøkkel
Razor
5 mm unbrakonøkkel
Modeling leire selg Electric med en 1/8 tommer borekronen

Vis flere instruksjoner
en

fjerne plast strips fra styret for å frigjøre bryteren forsamlinger ledningsnett. Løsne skruene fra bunnen av venstre switch forsamlingen med en stjerneskrutrekker. Trekk bryteren forsamlingen fra hverandre og fjern det fra styret. Drapere venstre bryteren forsamlingen over frontlys.
2

Løsne den runde mutteren på clutchen kabelen adjuster, plassert bak clutch hendel på venstre håndtak. Slå kabelen adjuster klokken for å løsne kabelen helt. Trekk clutch kabelen ut av håndtaket og legg den over frontlys.
3

Kutt venstre hånd grep på langs med en barberhøvel, så skrelle grepet av styret.
< p> Løsne clutch hendel abbor er montering bolt med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk clutch hendel abbor ut av styret.
4

Skru foran brake master sylinder er festeboltene fra høyre håndtak. Trekk master sylinder bort fra styret og koble ledningene fra bremselys bryteren.
5

Slå kabelen justerbar på begge throttle kabler, plassert rett under høyre bryteren montering, for å løsne kablene helt . Trekk toppen av bryteren montering av styret for å få tilgang til gasshåndtaket og kabler. Trekk throttle kabler ut av gasshåndtaket, og skyv grepet ut av styret. Trekk bryteren montering og throttle kabler av styret.
6

Trekk plast bolt dekker av styret stigerør på forgaffelen. Skru av stigerør 'bolter med en 5 mm unbrakonøkkel og fjerne styret. Plasser den nye styret på stigerør og stram rider bolter med en 5 mm unbrakonøkkel. Skyv bolten dekker på plass for å skjule riser bolter.
7

Plasser en liten mengde modelleire på styret. Løst montere bryteren forsamlinger på styret og trykk pinnene på den nederste halvdelen av bryteren forsamlinger inn i modelleire. Fjern de bryter forsamlinger og bore et 1/8 tommers hull inn i styret med en elektrisk drill, bruker mark igjen i modelleire som en veiledning.
8

Sett begge bryter forsamlinger, foran brems master sylinder, clutch hendel abbor og gass rør, etter det motsatte metoden for fjerning. Skyv en ny hånd grep på venstre styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110271.html

Previous:
Next:

motorsykler